5 σύνολα που θα αντικαταστήσουν τις εμφανίσεις σου με τζιν και θα τα φοράς ξανά και ξανά το 2024

Για να ξεφύγεις επιτέλους από τη ρουτίνα του styling

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Η ελκυστικότητα του τζιν παντελονιού δεν χάνεται ποτέ και η αγάπη μας σε denim looks δεν πεθαίνει ποτέ, αλλά αν έχεις κι εσύ βαρεθεί να φοράς τζιν κάθε μέρα και να είσαι κολλημένη σε ένα μόνο στυλ, τότε δεν έχεις παρά να αλλάξεις στυλιστικές συνήθειες και να δεις τα ρούχα της ντουλάπας σου με διαφορετικό μάτι.

Αν και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να φοράς αυτό το basic κομμάτι κάθε μέρα, οι λάτρεις του τζιν κινδυνεύουν να πέσουν σε μια συγκεκριμένη παγίδα: Έχουν συνηθίσει την άνεση, την ευελιξία και τη διαχρονικότητα του αγαπημένου τους denim, οπότε όλα τα άλλα ωχριούν μπροστά του και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

Όταν έχεις το δίλημμα να διαλέξεις μια μάξι φούστα ή να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, η κίνηση γίνεται φυσικά αυτόματα, προτιμώντας να παραμείνεις στη ζώνη της άνεσής σου - και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Παρόλο, όμως, που το τζιν λειτουργεί άριστα σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν στιγμές που ένα ελαφρώς πιο "έξυπνο" παντελόνι ή μια μοδάτη φούστα θα κάνουν το μπλουζάκι σου να μοιάζει ακόμα πιο συναρπαστικό.

Για να σε βοηθησω, λοιπόν, να βρεις κι άλλα σύνολα πέρα από το τζιν σου, ρίξε μια ματιά στα κορίτσια της μόδας και στις fashion influencers, που, ενώ λατρεύουν να επιδεικνύουν τα denim looks τους, είναι εξίσου επιδέξιες στο να δημιουργούν σύνολα, που αντικαθιστούν επάξια τις εμφανίσεις με τζιν - και υα τα φοράς ξανά και ξανά όλο το 2024.

5 σύνολα για να αντικαταστήσεις το τζιν σου

Γαλάζιο πουκάμισο + Πλεκτό γιλέκο + μάξι φούστα

Style tip: Απόφυγε στη συγκεκριμένη περίπτωση το layering, όσο καλά κι αν το κάνεις, για να έχεις ένα chic look που θα το φοράς και στη δουλειά - αφού τσεκάρεις φυσικά τα πιο cool office looks.

Λευκό πουκάμισο + slip φούστα

Style tip: Ένα λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι-κλειδί για να δημιουργήσεις πολλά σύνολα. Με μια μεταξωτή μακριά φούστα θα το επικαιροποιήσεις και θα το φέρεις στο σήμερα ακόμα πιο μοντέρνο.

Πλεκτό co-ord

Style tip: Προτίμησε μονοχρωμία και κινήσου σε γήινους τόνους, για μια κομψή all-day εμφάνιση. Τα πλεκτά αυτόματα χαρίζουν έξτρα πολυτέλεα σε ένα outfit.

Denim πουκάμισο + μάξι τζιν φούστα + high boots

Style tip: Μπορείς να δημιουργήσεις μια total denim εμφάνιση με μια μάξι φούστα και πουκάμισο στον ίδιο τόνο, για να δείξει η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη. Δεν θα στερηθείς και το τζιν σου!

Καμηλό παλτό + καρό πουλόβερ + φόρμα

Style tip: Ένα all-time classic παλτό θα λειτουργήσει το ίδιο καλά και πάνω από τη φόρμα σου - όχι μόνο με το τζιν παντελόνι σου. Ένα ρετρό πουλόβερ με ρόμβους, που είναι μεγάλη τάση, θα απογειώσει το look σου.