Φούτερ & φούστα: 6 μοδάτοι συνδυασμοί για να πάρεις ιδέες

Το πιο αγαπημένο ρούχο της άνοιξης συναντά το πιο θηλυκό κομμάτι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχει μια τέλεια φόρμουλα για το πώς θα φορέσεις ένα φούτερ με μια φούστα; Το πιο αγαπημένο top της άνοιξης συναντά φέτος το πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δημιουργώντας μοδάτους συνδυασμούς που μας δίνουν έμπνευση για all-day εμφανίσεις απευθείας από τις τελευταίες εβδομάδες κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks.

Το να συνδυάσεις casual κοψίματα με πιο κομψές σιλουέτες είναι σίγουρα πιο εύκολο απ' ό,τι φαίνεται, ειδικά εάν σκεφτείς ότι με αυτή την "ανάμειξη" δημιουργούνται οι πιο ενδιαφέροντες συνδυασμοί: Από φωτεινά φούτερ με κουκούλα μέχρι tailored φούστες ή sequin skirts, ανακάλυψε στη συνέχεια 6 μοδάτους συνδυασμούς φούτερ και φούστας.

6 μοδάτοι συνδυασμοί για να φορέσεις το φούτερ με τη φούστα

Bold φούτερ + μάξι φούστα

Ο συνδυασμός ενός χρωματιστού φούτερ και μιας φαρδιάς μακριάς φούστας είναι πρακτικός και εναλλακτικός, ενώ παραμένει συγκρατημένος και ποτέ προβλέψιμος:

φούστα και φούτερ
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Για το φούτερ επίλεξε ένα oversized σχέδιο - ακόμα καλύτερα αν δεν έχει τσέπες ή μεγάλα μοτίβα στο μπροστινό μέρος, για να μη δημιουργήσεις έξτρα όγκο στη μέση - ενώ μια φούστα σε μίνιμαλ γραμμή και χωρίς σχέδια, σε ψηλόμεσο σχέδιο είναι η τέλεια επιλογή. Με μια ζώνη στη μέση και kitten heels μόλις δημιούργησες μια statement εμφάνιση!

Γκρι φούτερ + κοντή κολλεγιακή φούστα

πλισέ φούστα
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς δεν θα μπορούσε να λείπει το γκρι κλασικό φούτερ συνδυασμένο με tailored mini φούστα (και vintage sneakers), όπου, μπορείς να προσθέσεις ένα καλσόν, από αυτά που είναι φέτος στη μόδα, για να ολοκληρώσεις το look.

Μαύρο φούτερ + balloon φούστα

balloon skirt
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

H "φουσκωτή" φούστα που -όπως δείχνουν οι πασαρέλες- είναι ανάμεσα στα 8 πιο μοδάτα κομμάτια Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, θα σε βολέψει, αφού μπορείς εύκολα να "σπάσεις" τη ρομαντική γοητεία της συνδυάζοντάς την με ένα oversized φούτερ, προσθέτοντας εκκεντρικά αξεσουάρ όπως γυαλιά και τσάντα (σκέψου μία απευθείας από τα 90s), για μια εμφάνιση που θα κάνει δήλωση μόδας.

Μαύρο φούτερ + pencil μεταλλιζέ φούστα

pencil skirt
Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images/Ideal Image

Κι αν σου έλεγα ότι το φούτερ μπορεί να φορεθεί και σε πιο εναλλακτικά βραδινά σύνολα; Απλώς συνδυάστε το με μια μεταλλιζέ φούστα, με ίσιο και κλασικό κόψιμο - δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο αυτά κομμάτια αποτελούν μέρος των πιο στοχευμένων outfits για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 (και όχι μόνο σε μαύρο!).

Hoodie + mini φούστα με παγέτες

φούστα φούτερ
Photo by Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Σίγουρα ένας από τους πιο "αντίθετoυς" συνδυασμούς, όπου το γκρι hoodie συναντά μια glam φούστα και "διαλύει" με τον τρόπο του την casual διάθεση του look, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με ψηλοτάκουνες καφέ μπότες και καρό oversized σακάκι.

Μαύρο φούτερ + neon animal print φούστα

mini skirt
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal-Image

Ανατρεπτικός συνδυασμός αλλά τόσο κομψός και μοντέρνος. Με έμφαση στο Νο1 print της σεζόν, το animal, θα συνδυάσεις το rock φούτερ σου με μια μίνι φούστα σε αυτό το σχέδιο και θα τονίσεις την στυλιστική σου ικανότητα με ένα πανωφόρι που στη φόδρα του έχει παρόμοια μοτίβα.