Αυτό το παντελόνι φοράνε τώρα όσες ξέρουν από στυλ

Το συνδυάζουν με τους πιο απρόσμενους τρόπους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Το athleisure δεν πάει πουθενά. Στην πραγματικότητα, το υποστηρίζουμε με τα χίλια και αυτό βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Στην πρώτη γραμμή αυτού του στυλ, φυσικά τα track pants ή αλλιώς τα παντελόνια φόρμας, που είναι πολυμορφικά και μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρώπους από το πρωί ως το βράδυ.

Η εξέλιξη του street style έχει μετατρέψει αυτό το... ταπεινό παντελόνι σε ένα ευέλικτο βασικό στοιχείο της capsule γκαρνταρόμπας μας, το οποίο αποτελεί πλέον και το επίκεντρο όχι μόνο των fashion influencers αλλά και των επωνύμων. Μάλιστα η Alexa Chung το φόρεσε στην πιο στοχευμένη μορφή του και μας ενέπνευσε να το εντάξουμε στην ντουλάπα μας.

Αυτό το παντελόνι φοράνε τώρα όσες έχουν στυλ

Τα track pants δεν είναι μόνο παντελόνια φόρμας, είναι πολλά περισσότερα, καθώς διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν άκρως απαραίτητα. Μπορούν να φορεθούν το ίδιο καλά με όλα τα sneakers που παίζουν αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της μόδας αλλά και με ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας μαζί τους εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τα κορίτσια της μόδας αψηφούν τον casual χαρακτήρα του παντελονιού, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα τους και δημιουργώντας μοδάτα looks που θα σε... ξεσηκώσουν από τον καναπέ (γιατί μόνο εκεί το φοράς σίγουρα) και θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις άλλη μία πτυχή του στυλιστικού σου χαρακτήρα.

Παρόλο που είναι κάπως αμφιλεγόμενα, τα track pants την άνοιξη φαρδαίνουν αρκετά και γίνονται πιο άνετα, υποστηρίζοντας παπούτσια όπως οι Μary Janes και τα loafers. Αυτή η αναβαθμισμένη προσέγγιση του αθλητικού στυλ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στις επιλογές.

Χωρίς να αποτελούν πλέον μέρος μιας ασορτί αθλητικής φόρμας, φαίνονται πιο κομψά μαζί με απροσδόκητα τοπ ή σακάκια και λευκές γόβες ή μπαλαρίνες, που εύκολα θα σε μεταφέρουν από το γυμναστήριο στη βόλτα σου το βράδυ, αρκεί να ααλλάξεις μόνο παπούτσια.

Αγόρασε το δικό σου track pants

κόκκινη φόρμα

Κόκκινο, €110, Adidas

φόρμα με ρίγες

Πορτοκαλί, €165, Soho-soho

λευκή φόρμα

Λευκό, €75, Liu-Jo

ροζ φόρμα

Ροζ, €185, Essential Antwerp

φόρμα με λογότυπο

Με λογότυπο, €1.200, Gucci