Αυτά τα prints θα τα βλέπεις παντού το 2024 - Απευθείας από τις πασαρέλες στην ντουλάπα σου

Η νέα σεζόν απογειώνει το χρώμα και τον μαξιμαλισμό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα έντονα prints δεν είναι για όλους, αλλά ακόμα και τα πιο minimal κορίτσια της μόδας θα βρουν κάτι να αγαπήσουν από τις τάσεις του 2024. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μοτίβα προσθέτουν επιπλέον διάσταση σε ένα ρούχο - είτε πρόκειται για ένα καρό ή ένα λουλούδι, αυτά είναι που συνήθως κάνουν ένα σύνολο να ξεχωρίζει.

Οι πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 γιορτάζουν γενικότερα τα bold prints σε όλες τους τις μορφές, αλλά κάποια συγκεκριμένα μοτίβα είναι αυτά που είδαμε περισσότερο να ξεχωρίζουν. Όπως με όλες τις τάσεις, έτσι και τώρα μπορείς να πειραματιστείς με τις προτάσεις της σεζόν όπως θέλεις και όπως ταιριάζει στο στυλ σου:

Προτίμησε μια εμπριμέ εμφάνιση από πάνω μέχρι κάτω, ενσωμάτωσε διακριτικά τα bold prints στο look σου μέσα από αξεσουάρ ή επένδυσε σε ένα κομμάτι που θα το φοράς όταν θέλεις να αναδείξεις την τάση.

Φυσικά, όσες απεχθάνονται τα εντυπωσιακά μοτίβα στα ρούχα τους θα τα αγνοήσουν τελείως — παρ' όλα αυτά, είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια prints θα βλέπουμε παντού το 2024.

Τα prints που θα κυριαρχήσουν στις εμφανίσεις του 2024

Τη νέα σεζόν... θα δεις τα πάντα: Από εντυπωσιακά λουλούδια μέχρι την αναβίωση κλασικών σχεδίων που αγαπήθηκαν σε περασμένες εποχές - που μαζί με τις τάσεις στα χρώματα θα δημιουργήσουν τα πιο μοδάτα outfits της άνοιξης. Να θυμάσαι ότι τα πλουμιστά κομμάτια κάνουν δήλωση μόδας από μόνα τους, οπότε καλά θα κάνεις να προσέξεις με τους συνδυασμούς, για να μη "βαραίνει" το look σου.

Κάθετες ρίγες

Οι breton stripes δύσκολα μπαίνουν στο περιθώριο, αφού κάθε άνοιξη πρωτοστατούν. Φέτος την τιμητική τους έχουν οι κάθετες ρίγες τόσο σε total looks οσο και σε μεμονωμένα κομμάτια. Το γαλάζιο να ξέρεις αλλά και το πράσινο είναι must-have, από την Alberta Feretti

μέχρι τον Philip Lim

οι ρίγες έχουν την τιμητική τους - θαύμα η Beyonce.

Γραφικά floral

Σε όλες τις πασαρέλες SS24 είδαμε μονόχρωμα λουλούδια που άφηναν την εντυπωση ότι ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι,

σε ασπρόμαυρο καμβά

είτε σε κόκκινο ή ροζ.

Πουά

Απευθείας από το παρελθόν, τα πουά κάνουν δυναμικό comeback. Οι λάτρεις του vintage θα χαρούν να δουν αυτό το αγαπημένο μοτίβο της δεκαετίας του '50 ξανά στο προσκήνιο, στολίζοντας τις μπλούζες και τα φορέματα της σεζόν.

Γεωμετρικά

Τα διαμάντια είναι παντοτινά και αυτή η γεωμετρική εκτύπωση ξεχώρισε. Το μοτίβο του αρλεκίνου, που παρουσίασαν οι Versace

και Vivienne Westwood,

χαρίζει σε κάθε κομμάτι μια παιχνιδιάρικη αίσθηση χωρίς να είναι επιδεικτικό.

Κύματα

Οι καμπύλες γραμμές εμφανίζονται έντονα στις συλλογές SS24, είτε με αφηρημένο τρόπο είτε ξεκάθαρα. Εάν, λοιπόν, δεν θέλεις να φορέσεις κάθετες ρίγες, προτίμησε αυτή την εκδοχή, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον στις εμφανίσεις σου.