Η Alexa Chung μόλις εγκατέλειψε τις μπότες της για την πιο "φρέσκια" τάση στα παπούτσια

Είναι must-have της άνοιξης και πάει με όλα σου τα σύνολα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Marc Piasecki WireImage/Getty Images/Ideal Image
Photo by Marc Piasecki WireImage/Getty Images/Ideal Image

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Alexa Chung καταδεικνύει τέλεια την ικανότητά της να δημιουργεί ένα διαχρονικό σύνολο, ενώ παράλληλα γνέφει στις πιο συγκλονιστικές τάσεις της νέας σεζόν. Στην εμφάνισή της στις 29 Φεβρουαρίου στη front row της Chloé για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024/2025 στο Παρίσι, η Chung έκανε μια εμφάνιση με τζιν παντελόνι και παπούτσια που έκαναν δήλωση μόδας στο outfit.

Αν και η συνολική της εμφάνιση κινήθηκε σε κλασικά και minimal μονοπάτια, ένα στοιχείο ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά - η περίφημη "θεωρία του λάθος παπουτσιού"! Η Alexa έβαλε ένα girly παιχνιδιάρικο στοιχείο στο ντύσιμό της μέσα από ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες με studs.

Μαζί με τις Μary Janes, τα διχτυωτά flats και τις σατέν μπαλαρίνες με μπαρέτα, η τάση στα ίσια παπούτσια της άνοιξης συμπληρώνεται με αυτό το απροσδόκητο στυλ που απογειώνεται αυτήν τη σεζόν.


Σε κλασικό σχήμα μπαλαρίνας, οι λαμπερές λεπτομέρειες ( στρας ή κρύσταλλα) προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα πινελιά αλλά και ένα βασικό πλεονέκτημα σε ένα σύνολο, που κάνει δήλωση μόδας χωρίς να... βγάζει μάτι!

Η Alexa φόρεσε την πιο "φρέσκια" τάση στα παπούτσια της άνοιξης

Τα "φρέσκα" παπούτσια της Alexa, που τα φόρεσε και σε γκρι απόχρωση, θα τα βλέπεις παντού την άνοιξη, ενώ το street style τα αποθεώνει. Θα τα φορέσουμε με τζιν, μάξι φούστες αλλά και κάπρι παντελόνια όλη τη νέα σεζόν και το καλοκαίρι.

alexa chung
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Μάλιστα, η Chung πρόσθεσε στο look της άλλο ένα styling hack, που είδαμε παντού κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ένα jumper γύρω από τους ώμους της ήταν το απροσδόκητο αξεσουάρ που έδειξε ξεκάθαρα πως το κορίτσι αυτό ξέρει καλά από trends - πέρα ότι τα δημιουργεί κιόλας.

alexa chung shoes
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Απόκτησε τα παπούτσια της Alexa Chung

μπαλαρίνες με στρας

Με ζιργκόν, €49,99, Reserved

μαύρες μπαλαρίνες

Με στρας, €37,99, Jenny Fairy

μπαλαρίνες με μπαρέτα

Με στρας και μπαρέτα, €29,99, Luigi

μπαλαρίνες

Διάφανες, €45,99, Mango