10 outfits για την άνοιξη 2024 που σχεδιάζουν να φορέσουν οι fashionistas

Ρούχα & αξεσουάρ που είναι must-have της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Ποια είναι τα must-have για να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου με τον ερχομό της νέας σεζόν; Η απάντηση είναι πιο απλή από ό,τι φαντάζεσαι, επειδή σου έχω στη συνέχεια έναν ολοκληρωμένο οδηγό μόδας, μέσα από 10 ανοιξιάτικα outfits από το street style της τελευταίας εβδομάδας.

Ρούχα και αξεσουάρ που έχουν κερδίσει -ή θα κερδίσουν τις επόμενες εβδομάδες- μια περίοπτη θέση στην κατάταξη των πιο cool τάσεων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, τα οποία θα βλέπεις παντού. Πρόκειται για 10 ιδέες styling που έχουν ήδη δοκιμάσει οι fashion insiders, συνδυάζοντας κομμάτια που είναι μοδάτα, στυλάτα και trendy.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τι από όλα αυτά έχεις στην ντουλάπα σου (πιστεύω δεν έχει πάει τσάμπα όλη αυτή η ενημέρωση που έχεις) και τι πρέπει να προσθέσεις στη shopping list της νέας σεζόν, για να βγεις στους δρόμους με έξτρα δόσεις στυλ και φαντασίας.

10 outfits για την άνοιξη του 2024 πoυ θα φορέσουν οι fashionistas

Statement φούστα + φούτερ + kitten heels

Τip: Προτίμησε ένα εντυπωσιακό κομμάτι και κράτησε όλο το υπόλοιπο σύνολο σε... ησυχία. Φέτος την άνοιξη παίξε με το λευκό και το μπεζ, για μια στοχευμένη εμφάνιση. Τα κομψά γοβάκια θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου.

The key piece: Η φούστα

φούστα

Με τούλι, €34,49, Temu

Φαρδύ παντελόνι + cardigan + μπαλαρίνες

Tip: Το slouchy παντελόνι είναι Νο1 ρούχο την άνοιξη. Το ξέρεις ήδη καλά από την προηγούμενη σεζόν, αφού τα φαρδιά κομμάτια δεν λείπουν από το all-day styling. Φόρεσέ το με το key-piece της άνοιξης, καθώς ένα cardigan θα σε βολέψει πολύ. Η παλέτα των nude τόνων είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις την άνοιξη.

The key piece: Το παντελόνι

γκρι παντελόνι

Γκρι, €98, CKontova

Μπλέιζερ + τζιν παντελόνι + πέδιλα

Tip: Είναι από τα basic κομμάτια μιας capsule γυναικείας γκαρνταρόμπας αλλά και ένα σακάκι που θα φοράς μέχρι να καλοκαιριάσει. Προτίμησε ένα σε φαρδιά γραμμή ή hourglass σχέδιο, για μια ενημερωμένη εμφάνιση. Με το τζιν σου και ψηλοτάκουνα πέδιλα, μπορείς να βγεις άνετα το βράδυ!

The key piece: Το μπλέιζερ

μαύρο σακάκι

Με σατέν πέτα, €89, Hemithea

Δερμάτινη καμπαρντίνα + μίνι μαύρη φούστα + μπαλαρίνες

Tip: Είναι τα παπούτσια της νέας σεζόν σε κόκκινο ή μαύρο, ενώ τις σατέν μπαλαρίνες θα τις φορέσεις και το βράδυ. Προτίμησε ένα ζευγάρι με μπαρέτα, για μια πιο ρετρό εμφάνιση, ενώ εάν διαλέξεις ένα δίχρωμο θα είσαι to-the-point. Σε κάθε περίπτωση... μπαλαρίνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι - και με κόκκινα καλτσάκια ακόμα καλύτερα!

The key piece: Οι μπαλαρίνες

μπαρέτες

Με μπαρέτα, €25,99, Inshoes

Crop καμπαρντίνα + τζιν + sneakers

Tip: Είναι το Νο1 πανωφόρι της άνοιξης, αφού μια κοντή καμπαρντίνα είναι βολική και στυλάτη. Θα αναδείξεις το office look σου, αλλά θα τη φορέσεις και με το τζιν σου και sneakers, για να τονίξεις το quiet luxury style.

The key piece: Η καμπαρντίνα

κοντή καμπαρντίνα

Μπεζ, €35,49, Only

Πλισέ μίνι φούστα + πουλόβερ + Mary Janes

Tip: Είναι η φούστα που θα χρειαστείς την άνοιξη για να υιοθετήσεις το ρετρό αλλά και το preppy style. Φόρεσέ την με ψηλοτάκουνες Mary Janes και κορδέλα στα μαλλιά!

The key piece: Η πλισέ φούστα

καρό φούστα

Kαρό, €55,50, Tommy Hilfiger

Bomber jacket + τζιν + mules

Tip: Συγκαταλέγεται στα all-time classic πανωφόρια της άνοιξης αλλά φέτος έχει την τιμητική του. Προτίμησέ το σε φαρδιά γραμμή, εάν μιλάμε για υφασμάτινο, ή φόρεσε ένα στενό δερμάτινο κομμάτι. Τα mules θα βάλουν τη θηλυκή πινελιά στο σύνολο.

The key piece: Το bomber

bomber

Μαύρο, €52,90, Abercrombie

Στενή μάξι φούστα + bomber + αθλητικά

Tip: Τις βλέπεις ήδη παντού - και θα συνεχίσεις. Οι μάξι φούστες δεν είναι καθόλου βαρετές, οπότε αποκτησε σίγουρα μία τη νέα σεζόν. Σε denim ή δέρμα, επένδυσε σε άν καλό κομμάτι, που θα αναδείξει το look σου. Συνδύασέτην με αθλητικά το πρωί και kitten heels το βράδυ.

The key piece: Η μάξι φούστα

δερμάτινη φούστα

Δερμάτινη, €69,90, Edited

Total denim + sneakers + κλασική τσάντα

Tip: Το έχουμε πει πολλές φορές: Φέτος είναι η χρονιά του τζιν! Την άνοιξη απογείωσέ το σε total looks και απογείωσε την casual εικόνα του με μια κλασική τσάντα.

The key piece: Το τζιν πουκάμισο

τζιν πουκάμισο

Πουκάμισο, €24,99, H&M

Pencil φούστα + ζακετάκι + γοβάκια

Tip: Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη φούστα για να τη συνδυάσεις, αφού το μήκος της μέχρι το γόνατο δεν πάει σε όλες. Θα τη βάλεις με λίγο ψηλά παπουτσάκια, για να φανούν τα πόδια σου θεϊκά, και θα την αναδείξεις με ένα λεπτό ζακετάκι, για μια στοχευμένη 30s εμφάνιση!

The key piece: Η pencil φούστα

μπεζ φούστα

Μπεζ με ζωνάκι, €13,50, Μyim