11 παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με baggy jeans

Για να μην χρειάζεται να ψάχνεις, σε βοηθάμε στο styling

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyle_daily
instagram@streetstyle_daily

Φέτος, το baggy στυλ των αρχών της δεκαετίας του 2000, κάπως πιο φαρδύ τζιν στα μπατζάκια, με διπλωμένα ρεβέρ και δομημένες σιλουέτες επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο. Τα slouchy denim είναι σίγουρα άνετα, βολικά και ευκολοσυνδύαστα αλλά από την άλλη, όταν αυτό καλύπτει τα πόδια σου, το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι "τι παπούτσια θα φορέσω;".

Ωστόσο, υπάρχει στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις. Όπως αποδεικνύεται από το street style του 2024, τα φαρδιά τζιν μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση με πολλούς τρόπους, κάνοντας την τάση πραγματικά ευέλικτη για κάθε fashionista.

Μπότες μυτερές, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '90, μπαλαρίνες και Mary Janes φοριούνται εύκολα με τα baggy jeans, ενώ με μερικά έξυπνα κόλπα θα τα κάνεις να φανούν κάτω από τα φαρδιά μπατζάκια σου. Φυσικά, και τα κλασικά παπούτσια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, όσο μοντέρνο κι αν είναι το τζιν με το οποίο συνδυάζονται.

Έτσι τα κλασικά slim sneakers μέχρι τα εντυπωσιακά kitten heels φοριούνται άνετα με αυτό το στυλ, φέρνοντας ένα νοσταλγικό φινίρισμα στη μεγαλύτερη τάση στα τζιν την άνοιξη. Οπότε, δες παρακάτω 11 street-style... εγκεκριμένα παπούτσια για να τα συνδυάσεις με το baggy τζιν σου.

11 παπούτσια που ταιριάζουν με τα baggy jeans

Μπαλαρίνες


Δεν είναι μυστικό ότι οι μπαλαρίνες είναι top την άνοιξη. Παρέχουν μια κομψή εναλλακτική στα sneakers και είναι πιο άνετες από τις γόβες. Προτίμησε μια διχρωμία για να κάνεις τη διαφορά τη νέα σεζόν με μια πλήρως ενημερωμένη εμφάνιση.

Ψηλοτάκουνες γόβες

Οι κλασικές γόβες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα — ακόμα κι όταν τις συνδυάσεις με το πιο μοντέρνο τζιν της εποχής. Το κλασικό μαύρο ή καφέ θα κάνει έντονη αντίθεση με το φαρδύ τζιν, δημιουργώντας ένα κομψό φινίρισμα. Εάν μάλιστα το παντελόνι έχει ρεβέρ, θα επιτρέψει στο παπούτσι να κάνει δήλωση μόδας σε κάθε βήμα.

Μπότες με χοντρό τακούνι


Κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, η μπότα με χοντρό τακούνι ταιριάζει εύκολα με φαρδιά τζιν. Σε οποιοδήποτε ύψος τακουνιού ή χρώμα, το παπούτσι αυτό παρέχει μια σταθερή βάση, που θα κρατήσει το στρίφωμα πάνω από το έδαφος, διασφαλίζοντας παράλληλα άνεση και στυλ.

Stetement heels

Αναβαθμίζουν τα φαρδιά τζιν και δημιουργούν αυτόματα μια φρεσκάδα στο look. προτίμησε φωτεινά χρώματα και άνετο τακούνι, αφήνοντας τα παπούτσια να λειτουργήσουν σαν κόσμημα κάτω από το baggy παντελόνι σου.

Με bold kitten heels


Αυτά τα μυτερά γοβάκια θα αναδείξουν την κομψότητά σου και παράλληλα θα χαρίσουν έξτρα φινέτσα στο σπορ φαρδύ παντελόνι σου. Φρόντισε να είναι σε φωτεινό χρώμα (κόκκινο, πορτοκαλί ή ροζ) για να κάνεις δήλωση μόδας, ενώ και ένα μεταλλιζέ κομμάτια θα μοιάζει με κόσμημα στα πόδια σου.

Με λευκά αθλητικά


Τα λευκά sneakers δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε είδος τζιν. Για να κάνεις τη διαφορά με το baggy jean σου, δίπλωσε το ρεβέρ αρκετές φορές και φόρεσε κόκκινες κάλτσες, για μια πλήρως ενημερωμένη εμφάνιση.

Flats με δίχτυ


Είναι το πιο μοδάτο παπούτσι της άνοιξης και καλά θα κάνεις να την το προσπεράσεις. Απλώς άφησέ το να φανεί κάτω από το φαρδύ μπατζάκι και φρόντισε το πεντικιούρ σου!

Ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα


Θα λάβεις έξτρα πόντους ύψους και παράλληλα θα δημιουργήσεις μια φινετσάτη εμφάνιση, που τονίζει το athleisure style. Προτίμησε παλ χρώματα ή μείνε στα κλασικά μαύρο ή λευκό, για να απογειώσεις το quiet luxury στυλ.

Mary Janes


Θα βάλεις μια νοσταλγική πινελιά σε ένα τόσο μοδάτο τζιν, επιλέγοντας ένα ρετρό παπούτσι, που θα σου χαρίσει και έξτρα πόντους ύψους. Δίπλωσε το παντελόνι σου για να το αναδείξεις και φέτος προτίμησε ένα μπορντό ζευγάρι ή ένα με διχρωμία.

Embelished low heels

Θα αναβαθμίσουν το baggy τζιν σου, ενώ το χαμηλό ύψος τους θα σε βολέψει πολύ. Το πλουμιστό ύφασμα ή λεπτομέρειες με στρας ή κρύσταλλα θα προσθέσουν λάμψη στα πόδια σου και ταυτόχρονα ήσυχο glam στο σύνολο.

Flip-flops


Κλασική καλοκαιρινή επιλογή, που δεν θα την αγνοήσεις σίγουρα. Η άνεση που χαρίζουν οι σαγιονάρες είναι αξεπέραστη αξία, οπότε επένδυσε σε ένα μονόχρωμο ζευγάρι, που θα φορέσεις με το baggy τζιν σου και με chic τοπ, για μια υπέρκομψη εμφάνιση.