Αυτές είναι οι 6 τσάντες που θα κρατάμε την άνοιξη

Νέα στυλ που θα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Τι είναι αυτό που όταν μπαίνει η άνοιξη σε κάνει να θέλεις να ανανεώσεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου; Φυσικά, η αλλαγή της εποχής, αλλά και το γεγονός ότι ζεσταίνει ο καιρός και τα χειμωνιάτικα ρούχα δεν ταιριάζουν με τον ήλιο και τον γαλανό ουρανό.

Για όσες από εμάς ακολουθούμε και ζούμε για τη μόδα, η αναζήτηση όλων των τάσεων, μικρών και μεγάλων, είναι επιτακτική καθημερινή μας ανάγκη, ενώ αυτόματα ανακαλύπτουμε τα "κενά" στην ντουλάπα μας και θέλουμε να τα γεμίσουμε.

Για να μην αγοράζεις, ωστόσο, στα... κουτουρού, αλλα και για να αποκτήσεις στοχευμένα ρούχα και αξεσουάρ, πρέπει πρωτίστως να γνωρίσεις τις τάσεις. Τι γίνεται, όμως, όταν απλώς θέλεις να βάλεις μια φρέσκια πινελιά στα looks σου.


Το μάτι πηγαίνει αυτόματα στην απόκτηση μιας καινούργιας τσάντας, που έχει αυτή τη μαγική δύναμη να επικαιροποιεί τα σύνολα και να τα κάνει να μοιάζουν φρέσκα και μοδάτα. Έτσι, ας δούμε μαζί στη συνέχεια ποιες είναι αυτές οι 6 top τσάντες, που θα κρατάμε την άνοιξη.

6 τσάντες που θα κρατάμε την άνοιξη

Η προσθήκη μιας μοδάτης τσάντας σε ένα σύνολο είναι ένας από τους πιο εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνεις τα παλιά σου ρούχα να "νιώθουν" επίκαιρα. Υπάρχει αυτό το κάτι (που δεν εξηγείται εύκολα), που όταν κρατάς μια καινούργια τσάντα στο χέρι σου σε κάνει να... περπατάς με το κεφάλι ψηλά.

Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στα κορίτσια της μόδας και στο street style, που ήδη κρατάνε τις πιο επίκαιρες τσάντες για την άνοιξη του 2024, δες στη συνέχεια σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσεις για να κάνεις update στα looks σου.

Basket bag


Tip: Μπορεί να σου θυμίζει έντονα καλοκαίρι, αλλά θα την κρατήσεις όλη την άνοιξη με το τζιν παντελόνι σου και την καμπαρντίνα σου και μόλις ζεστάνει ο καιρός με όλα τα αέρινα λευκά σου φορέματα.

Shop the trend

basket bag

Με λογότυπο, Chloe

Σουέτ τσάντα

Tip: Είναι πολυαγαπημένη τσάντα της άνοιξης που θα την αποκτήσεις οπωσδήποτε σε σοκολατί χρώμα ή βαθύ μελιτζανί, για να ξεχωρίσεις.

Shop the trend

καφέ τσάντα

Καφέ shopring bag, 58,99, answear.gr

Clutch bag

Tip: Ο μεγάλος φάκελος επιστρέφει δυναμικά και τα κορίτσια της μόδας αυτήν τη στιγμή την προτιμούν σε έντονα χρώματα, μεταλλικά φινιρίσματα και animal prints, αλλά, εάν είσαι πιο κλασική, επίλεξε neutral τόνους.

Shop the trend

Μπεζ φάκελος

Ταμπά, €285, Kalogirou

Slouchy shoulder bag

Tip: Το πλεονέκτημα της άνεσης δεν ξεπερνιέται εύκολα. Χωράει όλα τα απαραίτητα, ενώ εάν επιλέξεις ένα από τα must χρώματα της άνοιξης (κίτρινο του βουτύρου ή πράσινο) θα κάνεις τη διαφορά.

Shop the trend

πράσινη τσάντα

Πράσινη, €13,64, Temu

Λευκή τσάντα

Tip: Θα δείξει αυτόματα το look σου πολυτελές, ενώ εάν επιλέξεις μία μικρή σε σχήμα μισοφέγγαρου, θα απογειώσεις τη ρετρό τάση.

Shop the trend

λευκή τσάντα

Τσάντα ώμου, €139,99, Calvin Klein

Τop-handle bag

Tip: Προτίμησε μία σε φωτεινό χρώμα, που θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στο χέρι σου και θα αναδείξει ιδανικά ένα minimal look.

Shop the trend

mini bag

Με animal prints, €65, Kendall + Kylie