Τα 7 pop χρώματα που θα φοράς από αύριο για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου

Η άνοιξη θέλει να βάλουμε χρώμα στα looks μας όλους τους επόμενους μήνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Το χρώμα στις εμφανίσεις μας είναι σούπερ S/S2024 trend και οφείλουμε, ως πλήρως ενημερωμένες fashionistas που είμαστε, να το εντάξουμε στα looks μας, αφού φυσικά μάθουμε ποια χρώματα είναι must-have της άνοιξης.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα όσον αφορά στην χρήση χρώματος, για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού η... οδηγία είναι σαφής: Φωτεινότερες και πιο έντονες αποχρώσεις. Ο λόγος; Όπως και ο ζεστός καιρός, τα χρώματα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη συνολική διάθεσή μας. Έτσι ποντάρουμε σε pop αποχρώσεις που μας κάνουν να νιώθουμε αισιόδοξες.

Το κόκκινο μπορεί να ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή μας, το μπλε να φέρει ηρεμία - οπότε όταν σκέφτεσαι από εδώ και στο εξής τι θα φορέσεις, ένα να έχεις στο μυαλό σου ως αρχή. Όσο περισσότερο χρώμα τόσο το καλύτερο – κι αν είσαι τολμηρή δοκίμασε να βάλεις head-to-toe σύνολα. Ας δούμε όμως μαζί τα 7 pop χρώματα που θα φοράμε από αύριο για να αλλάξουμε διάθεση αλλά και το στυλ μας.

7 pop χρώματα που θα φοράμε από αύριο

Κόκκινο του πάθους

Η χρήση αυτής της ζωντανής απόχρωσης θα σε βοηθήσει αμέσως να αισθανθείς περισσότερο αισιόδοξη και έτοιμη να αδράξεις τη... μέρα (ακόμα κι από τον καναπέ!). Το κόκκινο χρώμα δηλώνει δυναμισμό, ρομαντισμό και γενναιότητα, οπότε η χρήση του σε οποιαδήποτε μορφή (ακόμη και σε κόκκινο βερνίκι νυχιών) είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει τα κίνητρά σου.

Style tip: Πόνταρε σε μια total red εμφάνιση και άφησε όλα τα βλέμματα να πέσουν επάνω σου.

Φρέσκο πορτοκαλί

Νιώθεις την ανάγκη για ανανέωση; Το πορτοκαλί χρώμα εκπέμπει θετικότητα και ζωντάνια, οπότε δεν είναι περίεργο ότι μόνο καλή ατμόσφαιρα θα σου δημιουργήσει όταν το φορέσεις.

Style tip: Αν το φοβάσαι σε total look, ένας απλός τρόπος για να το ενσωματώσεις στην εμφάνισή σου είναι με ένα μαντίλι ή κορδέλα, γιατί όχι και μια τσάντα.

Κίτρινο της χαράς

Αυτή η χρυσαφένια απόχρωση σχετίζεται με τα συναισθήματα της ευδαιμονίας. Είναι ιδανική στην περίπτωση που είσαι στενοχωρημένη, αφού δεν ταιριάζει με τη λύπη! Θα σε βοηθήσει να λάμψεις όπου κι αν βρεθείς.

Style tip: Ένα σακάκι σε σχήμα κλεψύδρας αποτελεί την καλύτερη πρόταση, ειδικά εάν το συνδυάσεις με το τζιν σου..

Φρέσκο πράσινο

Το χρώμα που αποτελεί must έτσι ή αλλιώς φέτος την άνοιξη. Φέρνει γαλήνη και ισορροπία καθώς παραπέμπει στη φύση και στην ηρεμία που μας προσφέρει. Παράλληλα μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο και ζωντανό.

Style tip: Ένα φαρδύ σακάκι μπορεί να σε απογειώσει αλλά και ένα πλισέ φόρεμα όπως αυτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι must πρόταση.

Πολυτελές γαλάζιο

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η θάλασσα, τα ποτάμια και οι λίμνες είναι τόσο χαλαρωτικές ως εικόνες, και αυτό οφείλεται εν μέρει στην ηρεμία του μπλε χρώματος. Σχετίζεται επίσης με την εμπιστοσύνη και την άνεση και επιλέγεται συχνά για τη γαλήνη που χαρίζει.

Style tip: Φέτος θα σου πρότεινα το baby blue, αφού τα έντονα μπλε είναι passe.

Εκλεπτυσμένο μοβ

Βασιλικό και μεγαλοπρεπές, το μοβ δεν δηλώνει μόνο πολυτέλεια αλλά και διορατικότητα και πρωτοτυπία. Καλλιτεχνικό και μαγευτικό, είναι το τέλειο χρώμα για έμπνευση.

Style tip: Μέχρι να ζεστάνει πολύ ο καιρός φόρεσέ το σε κοστούμι και βάλε μια θηλυκή πινελιά με ένα hot bralette από μέσα.

Girly ροζ

Κοριτσίστικο και κατ' επέκταση καλοσυνάτο χρώμα, σαν τα αγνά μικρά παιδάκια. Κάπως έτσι το ροζ μπορεί να προκαλέσει τρυφερά, στοργικά και γλυκά συναισθήματα. Με την Barbie στο απόγειό της, φέτος μην το προσπεράσεις.

Style tip: Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να το φορέσεις, αλλά σε ένα total look θα κάνει τη διαφορά.