Θέλεις να φτιάξεις μια πολυτελή γκαρνταρόμπα; Αυτά είναι τα 6 χρώματα στα οποία θα επενδύσεις

Ποια κομμάτια να προτιμήσεις με βάση τις τάσεις της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Από το street style μέχρι την πασαρέλα και, φυσικά, τις προβλέψεις της Pantone, όσον αφορά στα χρώματα, υπάρχουν άπειροι... δείκτες που μας βοηθούν να καταλάβουμε ποιες αποχρώσεις θα είναι must την άνοιξη 2024. Το Peach Fuzz στέφθηκε το χρώμα της χρονιάς της Pantone και κερδίζει σε δημοτικότητα τη νέα σεζόν.

Στην πασαρέλα, το μινιμαλιστικό μπεζ του ελεφαντόδοτου εμφανίστηκε έντονα σε πολυτελείς επωνυμίες, όπως οι The Row, Valentino και JW Anderson, ενώ το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος ήταν ένα βασικό χρώμα στους Prada και Jacquemus. Επιπλέον, οι αποχρώσεις του φασκόμηλου φοριούνται ήδη από αρκετούς από τις αγαπημένες μας fashion influencers.

Το βασικό κοινό αυτών των αποχρώσεων; Όλα φαίνονται εξαιρετικά πολυτελή και ακριβά, ενώ μπορούν να φορεθούν ως statement απόχρωση για να δημιουργήσουν ένα quiet luxury σύνολο. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να επενδύσεις σε 6 χρώματα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια πολυτελή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

6 χρώματα για να δημιουργήσεις μια πολυτελή γκαρνταρόμπα την άνοιξη

Ώχρα

Τα κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ επιστρέφουν πάντα τους θερμότερους μήνες, αλλά είναι δύσκολο να πετύχεις τη σωστή απόχρωση. Συχνά, φαίνεται γλυκό κι άλλες φορές πολύ φανταχτερό. Το απαλό, βουτυροκίτρινο, ωστόσο, είναι η τέλεια chic ισορροπία.

Top choice

κίτρινο φόρεμα

Σατέν φόρεμα, €735, Galvan

Λαδί

Το ζωηρό πράσινο μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς αλλά όσον αφορά στα κλασικά ανοιξιάτικα χρώματα, το λαδί είναι top. Ταιριάζει εύκολα με τόσες άλλες αποχρώσεις και θα το βρεις σίγουρα απίστευτα ευέλικτο.

Top choice

χακί κοντή καμπαρντίνα

Crop καμπαρντίνα, €69,90, JJXX

Εκρού

Ποιοι θα ήταν οι πιο ζεστοί μήνες του χρόνου χωρίς μια γερή δόση κρεμ στην γκαρνταρόμπα μας; Λιγότερο έντονη απόχρωση από το καθαρό λευκό, είναι το πρώτο βήμα για τη μετάβαση από τα σκούρα χρώματα του χειμώνα στα πιο ανοιχτά. Φόρεσέ το σε total looks, δημιουργώντας μια πολυτελή εμφάνιση.

Top choice

εκρού σακάκι

Σταυρωτό σακάκι, €39,90, JJXX

Κόκκινο

Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις είναι παντού, όπου κι αν κοιτάξεις αυτήν τη στιγμή. Χρώμα πολυτελές και βασιλικό, ό,τι κομμάτι κι αν επιλέξεις θα το φοράς για χρόνια. Δοκίμασε το "ντοματί", για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Top choice

κόκκινη δερμάτινη φούστα

Δερμάτινη φούστα, €117, essentiel-antwerp.com

Γαλάζιο

Αν και οι αποχρώσεις του μπλε φοριούνται όλο τον χρόνο, νομίζω ότι φαίνονται πάντα πιο φρέσκες την άνοιξη. Στη θέση του κοβαλτίου και των εξαιρετικά φωτεινών αποχρώσεων, προτίμησε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους για να αναδείξεις τα σύνολά σου.

Top choice

γαλάζιο πουκάμισο

Πουκάμισο, Sandro, €259, atticadps.gr

Σοκολατί

Το καφέ της σοκολάτας δείχνει καλύτερα στο ανοιξιάτικο φως, είναι πιο κομψό από το μαύρο και λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Ταιριάζει με πολλά χρώματα και μαζί του μπορείς να συνδυάσεις ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο, για μια στοχευμένη ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Top choice

καφέ φόρεμα

Ντραπέ μάξι φόρεμα, €190, Max Mara