Ρολό κολλητικής ταινίας αξίας 3.000 ευρώ - Το νέο trend της άνοιξης μόλις ξεπούλησε!

Ο Οίκος Balenciaga... ξαναχτύπησε

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

O Οίκος Balenciaga δεν είναι άγνωστος σχετικά με τα αμφιλεγόμενα ρούχα και τα αξεσουάρ. Η ισπανική "δύναμη" στη μόδα, που θέλει να φοράμε ένα πατάκι αυτοκινήτου και μια πετσέτα μπάνιου ως φούστες, προτείνει επίσης σκισμένα αθλητικά παπούτσια ως τάση, τσάντες εμπνευσμένες από σακούλες σκουπιδιών, ενώ τώρα ξαναχτυπά με ένα... εξωφρενικό αξεσουάρ που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των απανταχού fashionistas.

To Balenciaga Tape Bracelet δεν είναι τίποτε άλλο από μια κολλητική ταινία εν είδει βραχιολιού, που είναι τάση της άνοιξης, κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 3.000 ευρώ και ήδη έχει ξεπουλήσει.

H κολλητική ταινία-βραχιόλι κοστίζει 3.000 ευρώ

Το Balenciaga Tape Bracelet, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα βραχιόλι που μοιάζει με ρολό κολλητικής ταινίας. Μοιράζεται παρόμοιο μέγεθος και αισθητική με μια διάφανη αυτοκόλλητη ταινία, που χρησιμοποιούμε για τα χαρτόκουτα κατά τη μεταφορά προϊόντων.

Με μια μικρή διαφορά, φυσικά, αφού φαίνεται πάνω στην ταινία το λογότυπο Balenciaga, πράγμα που δικαιολογεί την εξωφρενικά υψηλή τιμή του. Η "ταινία" προφανώς δεν είναι πραγματικά κολλητική (δεν θα μπορούσε, άλλωστε).

Το βραχιόλι είναι ένα κομμάτι διάφανου υλικού που υποτίθεται ότι μιμείται ένα ρολό ταινίας. Αυτό το αμφιλεγόμενο αξεσουάρ μόδας εμφανίστηκε στο catwalk του brand για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Αυτή η πολυτελής αυτοκόλλητη ταινία κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ, για να κοσμήσει τον καρό μας, ενώ φυσικά δεν είναι ο μόνος Οίκος που δημιουργεί εκκεντρικά αξεσουάρ και ρούχα σε υψηλές τιμές.

Μάλιστα, δεν είναι καινούργιο πως ο Balenciaga δεν είναι μόνος σε αυτό το κίνημα που κάνει το καθημερινό αντικείμενο... πανάκριβο αξεσουάρ.

Ο Οίκος κοσμημάτων Tiffany είχε δημιουργήσει πολυτελή "τουβλάκια LEGO" και Pokemon

και ο Louis Vuitton είχε λανσάρει σκουλαρίκια με κλειδί και λουκέτο, ενώ το AMBUSH διαθέτει ένα σωρό κοσμήματα εμπνευσμένα από καθημερινά αντικείμενα όπως μανταλάκια, αλυσίδες με μπάλα, παραμάνες

και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα - μην μας κάνει εντύπωση!