O Balenciaga... ξαναχτύπησε! Το νέο απίθανο ρούχο που έφαγε πολύ "κράξιμο" αλλά είναι sold-out!

Για γυναίκες & άντρες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στο look τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οίκος Balenciaga... χτυπά στυλιστικά, με την έννοια ότι δημιουργεί fashion items για να κάνει ντόρο! Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας και το ιστορικό του όνομα, οπότε κάθε φορά αγκαλιάζουμε όλες τις πρωτότυπες δημιουργίες του. Έτσι και τώρα, λίγο πριν από τις γιορτές, και με το σκεπτικό ότι θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, ανακαλύψαμε το νέο απίθανο ρούχο που παρουσίασε και ναι μεν έφαγε πολύ... κράξιμο, αλλά είναι ήδη sold-out.

O Balenciaga έχει εμμονή με τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, να τα αναπαράγει ως πολυτελή fashion items, δίνοντας την ευκαιρία στους fans του να τα απολαμβάνουν στην γκαρνταρόμπα (δες πώς θα δημιουργήσεις την capsule γκλαρναταρόμπα σου με 40 κομμάτια) τους. Από την τσάντα-σκουπιδοσακούλα και τα κατεστραμμένα αθλητικά παπούτσια, μέχρι τα σκουλαρίκια (δες με ποια κομμάτια θα αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου) κορδόνια παπουτσιών τώρα μας δείχνει μια νέα φούστα: Η περίφημη towel skirt, που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα S/S 2024 δεν είναι τίποτε άλλο από μια πετσέτα μπάνιου που κουμπώνει στο πλάι, για να τη φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

Η φούστα-πετσέτα του Balenciaga κοστίζει 925 δολάρια

Σκέψου τον αγαπημένο σου να βγαίνει από το μπάνιο φορώντας στη μέση την πετσέτα του και θα μπεις αυτόματα στο κλίμα του Balenciaga. Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν και η φούστα-πετσέτα, που κουμπώνει στο πλάι και βγαίνει σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο, στηρίζοντας την unisex χρήση της.

Η ιδέα εδώ είναι η έμπνευση στο styling, αφού μπορείς να τη φορέσεις και σαν στράπλες top, όπως έκανε η διευθύντρια της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, προσεγγίζοντας την towel skirt μέσα από μια διαφορετική προοπτική.

Τα αρνητικά σχόλια βέβαια για άλλη μία φορά έπεσαν βροχή, για ένα αντικείμενο που μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει μόνος του με μια οικονομική πετσετούλα, αν πιάνει λίγο το χεράκι του στη ραπτική, βάζοντας ένα κουμπάκι στο πλάι για να στηρίζει τη "φούστα".

Πώς η πρωταγωνίστρια του "The Crown" τίμησε... στυλιστικά την Diana

Η τιμή της είναι φυσικά απαγορευτική, για ένα τέτοιο προϊόν, στα 925 δολάρια, αλλά ήδη το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει sold-out, αφού οι λάτρεις της μόδας και οι fashionistas δεν αγνοούν ποτέ τα ιδιαίτερα και δη τα επώνυμα ρούχα. Περί μοδός... ορέξεως, λοιπόν, ουδέν σχόλιον!

Θα την βρεις εδώ