Μπότες με φορέματα την άνοιξη; Ναι εάν δεις αυτούς τους μοδάτους συνδυασμούς

Κάνε εντύπωση με τις top προτάσεις της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αρχή της άνοιξης είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφεθείς σε έναν από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς της νέας σεζόν: Μπότες και φορέματα. Σίγουρα έχεις κουραστεί να φοράς συνέχεια παντελόνια τους χειμερινούς μήνες και οι πιο ψηλές θερμοκρασίες των πρώτων ανοιξιάτικων ημερών σού δίνουν την ευκαιρία να επαναφέρεις τα φορέματα στην εναλλαγή της γκαρνταρόμπας σου — χωρίς να χρειάζεται να τα καλύπτεις επιτέλους με πουλόβερ, κασκόλ και παλτό!

Ωστόσο, έναν προβληματισμό τον έχεις σχετικά με τα παπούτσια, αφού τα λατρεμένα σου σανδάλια θα περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να βγουν στην επιφάνεια. Έχοντας αυτό κατά νου, η λύση είναι μία: Να φορέσεις τα αγαπημένα σου φορέματα με μπότες μέχρι το γόνατο.

Είτε μιλάμε για μίνι φορέματα είτε για μίντι ή και μάξι, υπάρχει ένα ζευγάρι που θα κάνει όλη τη δουλειά, δημιουργώντας εμφανίσεις για κάθε στυλ. Κι επειδή οι αναζητήσεις στην Google σχετικά με την ερώτηση "ποιες μπότες να φορέσω με τα φορέματά μου;" έχουν αυξηθεί κατά 100% από την περασμένη εβδομάδα, ήρθε η ώρα να δεις πώς θα δημιουργήσεις τους πιο μοδάτους συνδυασμούς με αυτά τα δύο basic items της άνοιξης.

Φόρεσε μπότες με φόρεμα την άνοιξη στους πιο μοδάτους συνδυασμούς

Slip dress + Μπότες με λεπτό τακούνι

Δίνοντας στις αγαπημένες της μπότες με τακούνι έξτρα πόντους κομψότητας η influencer και στυλίστρια Sylvie Mus τις φόρεσε με κομψό μεταξωτό φόρεμα για μια βραδινή έξοδο στο Παρίσι. Διατηρώντας μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα, οι ψηλές μπότες πρόσθεσαν φινέτσα και ύψος στο βραδινό της σύνολο, χωρίς να αποσπούν την προσοχή από το εκλεπτυσμένο φόρεμα.

Pinafore φόρεμα + cowboy boots

Ένα μίνι φαρδύ φόρεμα pinafore είναι το θηλυκό ρούχο του καλοκαιριού, αλλά συνδυάζοντάς το με ένα μπλουζάκι από μέσα και καουμπόικες μπότες, θα του χαρίσεις έξτρα δυναμισμό. Μάλιστα μπορείς να φορέσεις και χοντρό κλασόν μέχρι να πιάσουν οι ζέστες.

Λευκό μάξι φόρεμα + αρβυλάκια

Αξιοποίησε την τάση του boho που επιστρέφει μέσω μερικών βασικών αγορών, ανάμεσά τους και το παντελόνι. Ένα λευκό μάξι φόρεμα με δαντέλα χρειάζεται ενέργεια, που θα λάβει από τα δυναμικά αρβυλάκια, ενώ ένα layering με χρυσαφί κολιέ θα δημιουργήσει μια μοδάτη εικόνα για το 2024 απευθείας από τα τέλη της δεκαετίας του '00!

Πλεκτό φόρεμα + slouchy boots

Όταν δεν κάνει πολύ ζέστη το πρωί ή ακόμα καλύτερα σε μια βραδινή σου έξοδο, φόρεσε ένα άνετο πλεκτό φόρεμα με λουστρίνι slouchy μοντέρνες καφέ μπότες. Μάλιστα, ο συνδυασμός αυτό αυτόματα θα σε χρίσει ως την πιο ενημερωμένη fashionista, αφού το σοκολατί είναι η τάση της σεζόν.

Μίνι φόρεμα + μπότες μέχρι το γόνατο

Μπες σε πρώιμο καλοκαιρινό πνεύμα και φόρεσε το αγαπημένο σου flirty mini φόρεμα λίγο πιο νωρίς φέτος. Για να σταθμίσεις την ψύχρα που κάνει ακόμα, βάλε μπότες μέχρι το γόνατο και καλσόν. Θα είσαι και άνετη και στυλάτη.