Καλτσάκια & Loafers: Είναι η πιο πετυχημένη "συνταγή" της άνοιξης

Εμπνεύσου από τα καλύτερα looks του street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Aντέχει συνεχώς στη δοκιμασία του χρόνου και παραμένει "πρωταγωνιστής" από το φθινόπωρο στα looks μας: Το loafer. Σίγουρα ένα πρακτικό παπούτσι είναι απαραίτητο, αυτό στο οποίο μπορούμε να περπατήσουμε εύκολα όλη μέρα και ταυτόχρονα ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας.

Τα loafers όχι μόνο αποτελούν μια άνετη και κομψή καθημερινή επιλογή, αλλά είναι απίστευτα ευέλικτα και διατίθεται σε μια πληθώρα διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων, από άνετες και φαρδιές φόρμες μέχρι νοσταλγικές σιλουέτες. Το styling με loafers είναι σχεδόν αλάνθαστο, αφού πάντα θα βρεις αυτό που συνδυάζεται με την εκάστοτε εμφάνισή σου.

Μάλιστα, υπάρχει ένας συνδυασμός που δεν αποτυγχάνει ποτέ όταν μιλάμε για τα loafers, τον οποίο γνωρίζεις σίγουρα. Κάλτσες και loafers! Ένα στυλάτο combo που δημιουργεί αυτόματα ένα πιο ενδιαφέρον σύνολο. Οι συνδυασμοί και οι στυλιστικές στιγμές είναι ατελείωτες όταν πρόκειται να συνδυάσεις καλτσάκια με loafers, οπότε πάρε στη συνέχεια έμπνευση από τις fashionistas στο street style, που ακολουθούν πιστά την καλύτερη "συνταγή" της σεζόν.

Καλτσάκια & loafers σε μοδάτους ανοιξιάτικους συνδυασμούς

Κλασικά λευκά

Tip: Όταν φοράς πολλά prints μαζί, ησύχασε το look σου επιλέγοντας λευκά καλτσάκια με μαύρα loafers, για ένα σύνολο που θα σε βολέψει όλη μέρα.

Μπορντό τάση

Tip: Για να υιοθετήσεις την χρωματική τάση του μπορντό, συνδύασε τις κάλτσες σου με μαύρα loafers και βάλε μια ακόμα πινελιά από την ίδια απόχρωση, ακολουθώντας την πορίφημη mirroring method, που πιάνει πάντα!

Matchy-matchy with pants

Tip: Όταν τα loafers είναι διαφορετικό χρώμα από το σύνολό σου, φόρεσε καλτσάκια στην ίδια απόχρωση με το bottom. Έτσι θα αφήσεις τα παπούτσια να φανούν καλύτερα και να κάνουν δήλωση μόδας.

Minimal grey

Tip: Με μαύρα loafers η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν όλα τα χρώματα καλτσάκια. Προτίμησε γκρι, όταν η φούστα σου, για παράδειγμα, έχει το ίδιο χρώμα.

Bold colour

Tip: Είπαμε ότι το κόκκινο θα μας συντροφεύει όλη τη νέα σεζόν σε ρούχα και παπούτσια. Πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες, βάλε καλτσάκια σε αυτό τον τόνο, που θα κάνουν fashion statement.

Lace details

Tip: Για μια θηλυκή πινελιά στο look σου, επίλεξε ένα ζευγάρι girly καλτσάκια με δαντέλα, που θα αναδείξουν το σεξαπίπλ σου.

Safe black

Tip: To all-time classic μαύρο αποτελεί την πιο safe επιλογή για σένα που δεν έχεις συνηθίσει να φοράς κάλτσες με παπούτσια και να... φαίνονται! Δημιουργεί αυτόματα μια συνέχεια στο πόδι, σαν να φοράς μπότες.