Αυτή είναι η hot απόχρωση του καλοκαιριού που φοράνε όλες οι επώνυμες

Δες πώς θα την εντάξεις στα καθημερινά σου outfits

Shutterstock
Shutterstock

Ανάμεσα στα χρώματα που είδαμε στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, μια απόχρωση ξεχώρισε ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Ένας τόνος απόλυτα συνυφασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι κυριάρχησε από τον χειμώνα ακόμα, αλλά από εδώ και στο εξής θα το βλέπεις παντού.

Μάλιστα Ελληνίδες αλλά και ξένες celebrities υιοθετούν αυτό το χρωματικό trend στις εμφανίσεις τους, είτε επιλέγοντας total looks είτε σε αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι πως κι εσύ θα πρέπει να το εντάξεις στα spring looks σου, για να είσαι ενημερωμένη και στυλάτη.

Στη Fendi αυτή η ντελικάτη απόχρωση ήταν το μοτίβο της συλλογής, το είδαμε σε πανωφόρια, φορέματα, πουκάμισα, πουλόβερ και μπαλαρίνες, ενώ συνδυάστηκε με τη μπεζ παλέτα σε σύνολα εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Η Stella McCartney το επέλεξε σε υπερμεγέθη παντελόνια, αλλά και σε μακριά πουκάμισα, για χαλαρές εμφανίσεις.

Ο λόγος φυσικά για το baby blue, ένα παλ, φρέσκο, σικάτο και κομψό τόνο του μπλε, που ενσταλάζει γαλήνη και ηρεμία και που τάχιστα... μετανάστευσε από τις πασαρέλες στο street style και στην ντουλάπα αγαπημένων επώνυμων γυναικών.

Οι επώνυμες φοράνε τη hot απόχρωση του καλοκαιριού

Δεν υπάρχει περίπτωση, είτε... ντόπιες είτε ξένες, οι celebrities ανά τον πλανήτη να μην είναι ενημερωμένες για τις χρωματικές τάσεις κάθε σεζόν. Κι επειδή τα... νέα μεταφέρονται γρήγορα και καθεμία οφείλει να είναι καλοντυμένη και απόλυτα στοχευμένη στα trends, τα top κορίτσια της showbiz φόρεσαν το baby blue τους και ο φακός τις λάτρεψε.

Και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού το παλ γαλάζιο δείχνει επάνω τους με διαφορετικό τρόπο τον ονειρικό του χαρακτήρα. Προσφέρει εύκολα ένα dreamy ύφος σε κάθε σύνολο (με μικρές ή παραπάνω δόσεις χρώματος), μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με το μαύρο, ενώ συνδυαστικά με τις γήινες αποχρώσεις φέρνει τη σωστή ισορροπία σε ένα look.

Έτσι για να εντάξεις κι εσύ με τον σωστό τρόπο το γαλάζιο στα σύνολά σου, εμπνευσου από τις επώνυμες που το αναδεικνύουν με τον δικό τους τρόπο και ανάλογα με το προσωπικό τους στυλ.

Φαίη Σκορδά - feminine

Tip: Ανάδειξε τη θηλυκότητα και τον girly χαρακτήρα του με ένα στράπλες bodycon φόρεμα, που θα τονίσει (σε λίγο καιρό) και το μαύρισμά σου.

Κατερίνα Καινούργιου - minimal

Tip: Μια quiet luxury εμφάνιση που αποπνέει κομψότητα και φινέτσα. Επένδυσε σε καλά ποιοτικώς κομμάτια, για να δείξει το σύνολό σου πολυτελές.

Ελένη Μενεγάκη - casual&chic

Tip: Με τη γήινη παλέτα το γαλάζιο κάνει ένα chic κοντράστ, οπότε υιοθέτησέ το με ένα τοp όπως η Ελένη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - color blocking

Tip: Δροσερό και φρέσκο φόρεσέ το με φούξια και φυσικά με τη μεγάλη τάση της άνοιξης, που δεν είναι άλλη από τη μάξι στενή φούστα.

Τζένη Θεωνά - girly

Tip: Ένα πουκάμισο με βολάν και φιόγκους είναι η ιδανική επιλογή για να βάλεις μια girly πινελιά στο casualwear τζιν παντελόνι σου.

Μπέττυ Μαγγίρα - feminine

Tip: Αν είσαι διστακτική να το φορέσεις σε total look, προτίμησε να βάλεις μια θηλυκή πινελιά στο σύνολό σου μέσα από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules.

Elsa Hosk - elegant

Tip: Το σεξαπίλ σε όλο του το μεγαλείο, με αρκετές δόσεις φινέτσας και εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Emily Sindlev - girly&hot

Tip: Παίξε με όλους τους τόνους του γαλάζιου, για μια στοχευμένη εμφάνιση που έχει σωστές αναλογίες θηλυκότητας και κοριτσίστικου στυλ.