Ξαφνικά αυτά τα 4 cult κομμάτια φοράνε όλα τα κορίτσια στο street style

Τα looks που δεν περνάνε απαρατήρητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ήδη όλες έχουμε μια εικόνα με τις τάσεις που πρέπει να υιοθετήσουμε για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων και αξεσουάρ που "παίζουν" πιο πολύ, ξέρουμε τις προτάσεις διάσημης στυλίστριας για τα looks της νέας σεζόν, όπως είναι τα κάπρι, οι ογκώδεις φούστες και τα σατέν slip dresses.

Tα ρούχα στις πασαρέλες είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής μας, αλλά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις street style εμφανίσεις, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς οι τελευταίες τάσεις και οι νέες αφίξεις μεταφράζονται σε αυτό που θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν και να φορέσουν τα κορίτσια της μόδας.

Έτσι αυτήν τη στιγμή 4 είναι τα cult κομμάτια που κυριαρχούν στην σκηνή του street style μεταξύ των πιο καλοντυμένων fashionistas. Από τη σιλουέτα που βλέπουμε στα ρούχα μέχρι τη διαπίστωση ότι όλοι επενδύουν σε συγκεκριμένα στυλ παπουτσιών και αξεσουάρ, δες στη συνέχεια τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στο ραντάρ σου.

4 cult κομμάτια που φοράνε τα κορίτσια στο street style

Σιλουέτες A-Line



Οι σιλουέτες σε γραμμή Α έρχονται από τις πασαρέλες του φθινοπώρου και πλέον η επικράτησή τους στο street style είναι εμφανής. Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είδαμε φορέματα και φούστες σε αυτή την γραμμή σε μάρκες όπως οι Bottega Veneta, Khaite και Carolina Herrera.

Βλέπουμε αυτό το σχήμα να συνεχίζεται και στις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2024, οπότε ένα τέτοιο κομμάτι αποτελεί έξυπνη επένδυση. Μάλιστα στο H&M θα βρεις την πιο στυλάτη!

Αξεσουάρ "αν ξέρεις, ξέρεις!"

Τέρμα στα μεγάλα λογότυπα και στα brands που φαίνονται παντού στα αξεσουάρ. Το μυστικό φέτος είναι απλό: "Αν ξέρεις, ξέρεις", που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φωνάζω το όνομά μου, αλλά εάν είσαι ενημερωμένο κορίτσι περί μόδας, γνωρίζεις από μόνη σου.

Κομμάτια που έχουν διακριτικά λογότυπα και λεπτομέρειες που θα αναγνώριζαν οι πιο οξυδερκείς στυλ είναι ανάμεσα στα must-have αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια και λοιπά.

Mary Jane Flats


Τα παπούτσια του καλοκαιριού; Οι ρετρό Mary Janes ξεπουλάνε παντού και σχεδόν κάθε σχεδιαστής (και όχι μόνο), αυτά είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Προτίμησε μαύρες, nude, ασημί αλλά και μπορντό ή κόκκινες για μια απόλυτα στοχευμένη εικόνα.

Ίσιες φούστες


Σχεδόν κολλημένες πάνω στο σώμα, δύσκολα θα τι αποχωριστείς τους επόμενους μήνες - ακόμα και στη ζέστη! Κομψές, ευέλικτες και στυλάτες, θα πρέπει να βάλεις σίγουρα τις ίσιες φούστες στην γκαρνταρόμπα σου και να τις φορέσεις το ίδιο καλά με αθλητικά παπούτσια αλλά και με ψηλοτάκουνα.

Προτίμησε υφασμάτινα κομμάτια και τζιν (όσο ακόμα δεν κάνει πολλή ζέστη) και με σκίσιμο στο κέντρο, για μια πιο θηλυκή εμφάνιση.