Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει τα 10 must-have της άνοιξης - Δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Είναι τα κομμάτια που θα "φρεσκάρουν" τα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η γκαρνταρόμπα μας έχει αρχίσει να αποκτά τα χρώματα της άνοιξης και εμείς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να αποκτήσουμε τα 10 must-have items από τη FAVELA.gr για να κάνουμε iconic συνδυασμούς στα all-day looks μας.

Μπορεί ναι μπορεί και όχι! Είτε πάντως έχεις ακούσει για την στυλίστρια των διασημοτήτων Angie Smith είτε δεν την ξέρεις καν, η γνώμη της μετράει. Με ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό της, με γνωστά ονόματα όπως η Holly Willoughby, η Eva Mendes, η Davina McCall και η Rochelle Humes, η Smith έχει το χάρισμα να κάνει τους πελάτες της να φαίνονται αβίαστα κομψοί, συνήθως χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία.

new arrivals favela.gr

Είναι υπέρμαχος των στοχευμένων αγορών -συχνά συνδυάζοντας high street fashion με διάσημα brands, και το ταλέντο της να αποκαλύπτει τα must-have που μεταμορφώνουν ένα σύνολο είναι ασυναγώνιστο.

Οπότε σίγουρα θα χαρείς, αφού θα σου αποκαλύψει τα 10 must-have που θα βάλει στην ντουλάπα της αυτή την άνοιξη - και εσύ επίσης, που θα βρεις στην αγαπημένη σου FAVELA.gr.

Οι Ελληνίδες επώνυμες επιλέγουν το FAVELA.gr

Από το πιο στυλάτο και πλήρως ενημερωμένο e-shop της αγοράς δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Ελληνίδες επώνυμες, που δημιουργούν την πιο μοδάτη γκαρνταρόμπα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ανακαλύπτουν στο FAVELA.gr.

Ο λόγος, προφανής. Εδώ βρίσκουν μια πλούσια συλλογή και όλα τα trends που παίζουν κάθε σεζόν από διάσημα brands, για να διαλέξουν τα δικά τους αγαπημένα, που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν. Ανάμεσά τους η Σοφία Παυλίδου

η Σίλια Καψή

η Μαρία Σολωμού,

η Εύη Δαέλη

και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τα 10 must-have της άνοιξης από μια διάσημη στυλίστρια

Η ντουλάπα μας πλέον έχει αποκτήσει για τα καλά ανοιξιάτικες αποχρώσεις και prints, και το μόνο που της λείπει για τους πιο iconic συνδυασμούς είναι τα must-have items επηρεασμένα από τα τελευταία trends τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις πασαρέλες μεγάλων οίκων και θα τα βρεις αναμφίβολα στο FAVELA.gr. Δες ποια πρέπει να αποκτήσεις για να είσαι ενημερωμένη στυλιστικά τη νέα σεζόν.

Lingerie dress

lingerie dress favela.gr

Slip dress, Diesel, €406

Tip: Ένα slip dress είναι η μεγάλη τάση της σεζόν. Σε γαλάζιο χρώμα και με λεπτομέρειες δαντέλας όχι μόνο θα δημιουργήσεις μια trendy εμφάνιση αλλά θα αναδείξεις αβίαστα και τη θηλυκότητά σου.

Για μια στοχευμένη εμφάνιση συνδύασέ το με denim ψηλοτάκουνες πλατφόρμες.

platforms favela.gr

Denim πλατφόρμες, Jeffrey Campbell, €195

Ruffles shirt

πουκάμισο favela.gr

Eμπριμέ πουκάμισο, Peace & Chaos, €125

Tip: Θα λειτουργήσει σαν κόσμημα σε κάθε look σου και αυτόματα θα αναβαθμίσει και το πιο minimal bottom σου. προτίμησε φέτος φούξια prints, για ένα stylish look.

Bomber jacket

bomber jacket favela.gr

Unisex bomber jacket, Peace & Chaos, €279

Tip: Είναι το μπουφάν που δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Θα το βάλεις από το τζιν παντελόνι σου μέχρι το μάξι φόρεμά σου, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules, δημιουργώντας αξεπέραστο στυλ.

mules favela.gr

Ψηλοτάκουνα mules, Jeffrey Campbell, €179

Τζιν σορτς

τζιν σορτς favela.gr

Σορτς, Diesel, €133

Tip: Είναι το hot item της νέας σεζόν, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν το αλλάζεις με τίποτα. Φόρεσέ το με μοδάτα crocs το πρωί

και απογείωσε το στυλ σου με την απόλυτη άνεση αλλά και το attitude που διαθέτουν.

crocs favela.gr

Crocs με χοντρή σόλα, €79,99

Λευκά αθλητικά

λευκά αθλητικά favela.gr

Αθλητικά, Lacoste, €119

Tip: Είναι τα sneakers που θα τα βάλεις με το φαρδύ τζιν παντελόνι σου για να δημιουργήσεις ένα trendy look και να τονίσεις το στυλ σου.

Skinny denim pants

denim pants favela.gr

Denim παντελόνι, €231, Diesel

Tip: Επανέρχεται φέτος δριμύτερο στο προσκήνιο. Το στενό τζιν παντελόνι δημιουργεί stylish εμφανίσεις και κάνει εύκολα δήλωση μόδας όπως κι αν το φορέσεις.

Platforms

ugg platforms favela.gr

Πλατφόρμες, UGG, €159,98

Tip: Θα αναδείξεις το boho στυλ σου με ένα εμπριμέ φόρεμα, ενώ με τη μεγάλη τάση της σεζόν, το κάπρι παντελόνι, θα δημιουργήσεις... μόδα!

Metallic bag

metallic bag favela.gr

Μεταλλιζέ τσάντα, Chiara Ferragni, €275,99

Tip: Το μισοφέγγαρο σχήμα της την κάνει απαραίτητη, αφού οι fashionistas την προτιμούν διαρκώς, ενώ το metallic χρώμα της την καθιστά ιδανική για να απογειώσεις το athleisvre style σου αλλά και το βραδινό σου outfit.

Ριγέ πουκάμισο

denim pants favela.gr

Ριγέ πουκάμισο, Polo Ralph Lauren, €152,09

Tip: Δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, ειδικά εάν θέλεις να αναδείξεις το quiet luxury style. Φόρεσέ το με ένα tailored παντελόνι, για να τονίσεις τη φινέτσα σου.

Tailored παντελόνι

φαρδύ παντελόνι favela.gr

Παντελόνι, Scotch & Soda, €80,04

Tip: Φέτος τα γήινα χρώματα είναι must-have, που θα φορέσεις στα office looks σου, αλλά και με ένα λευκό T-shirt και αθλητικά, δημιουργώντας ένα sporty-chic outfit.

Info

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γαλλίδες φοράνε 7 fashion items την άνοιξη που θέλουμε να αποκτήσουμε οπωσδήποτε

Ο στυλίστας των διασημοτήτων Danyul Brown συμβουλεύει τι να φοράμε κάτω από τα διάφανα ρούχα

Αυτό το φόρεμα από τα Zara που κοστίζει 19,95 ευρώ θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου το καλοκαίρι

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Αυτές είναι οι πιο εκρηκτικές τάσεις στα κοσμήματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Best of Jewels: Τα ωραιότερα κοσμήματα της άνοιξης σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σου

Πλένεις τα ρούχα στο χέρι; Δες 4 λάθη που κάνεις και τα καταστρέφεις

70s boho: Ποια κομμάτια θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση

7 fashion items που θα φοράμε τους επόμενους μήνες - Οι "αναδυόμενες" τάσεις της άνοιξης που έρχονται

Καλτσάκια & Loafers: Είναι η πιο πετυχημένη "συνταγή" της άνοιξης

Αυτά τα sneakers θα φορέσουν όλες οι fashionistas την άνοιξη