Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Αυτές είναι οι πιο εκρηκτικές τάσεις στα κοσμήματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Θα σου χαρίσουν άμεσα στυλ και θα κάνουν δήλωση μόδας στα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Αυτές είναι οι πιο εκρηκτικές τάσεις στα κοσμήματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Το ξέρεις πολύ καλά πως τα αξεσουάρ γενικότερα είναι αυτά τα στοιχεία που ολοκληρώνουν ένα σύνολο, ενώ τα κοσμήματα ειδικότερα είναι αυτό το... αλατοπίπερο στο στυλ που "νοστιμεύει" (aka απογειώνει) τη συνολική μας εμφάνιση και την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος!

Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί να φοράς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και θέλεις κάτι διαφορετικό για να αναδείξεις ένα outfit, τότε δεν έχεις παρά να αναζητήσεις updated κοσμήματα, που θα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε look και θα αποθεώσουν ακόμα και το πιο minimal σύνολο.

Η ιδέα εδώ είναι μία: Open Case, για κοσμήματα από ασήμι 925º που... μιλάνε την πιο στυλάτη γλώσσα της μόδας και χωρίς καμία δυσκολία θα φέρουν αέρα ανανέωσης ακόμα και στο πιο απλό outfit, από το πρωί ως το βράδυ. Πώς το πετυχαίνουν; Απλώς δημιουργούν την ομορφιά από το απροσδόκητο!

Οι πιο updated προτάσεις στα κοσμήματα της άνοιξης

Δεν τα βλέπεις κάθε μέρα και αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά! Τα κοσμήματα Open Case μεταμορφώνουν τη δύναμη του κάλυκα σφαίρας σε σύμβολα κομψότητας, συνδυάζοντας τη unique εμφάνιση με τον iconic σχεδιασμό. Κάθε κομμάτι αφηγείται μια ιστορία ελπίδας και μεταμόρφωσης -από σφαίρες σε Τέχνη- μεταφέροντας μηνύματα αγάπης και ενότητας.

Το Open Case είναι κάτι περισσότερο από ένα brand γυναικείων και αντρικών κοσμημάτων, είναι ένα όραμα που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από κομμάτια που κάνουν εύκολα fashion statement και δεν περνούν απαρατήρητα.

Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια από ασήμι 925º απευθύνονται σ' εσένα που αναζητάς βάθος και νόημα στις επιλογές των κοσμημάτων σου και όχι κομμάτια συνηθισμένα, δίχως... φωνή και άποψη! Γιατί τα Open Case αφηγούνται μια ιστορία με ένα ισχυρό μήνυμα ειρήνης.

Κι αν το οξύμωρο εδώ είναι ξεκάθαρο, μόλις πάρεις στα χέρια σου ένα κόσμημα Open Case θα καταλάβεις αμέσως ότι ένα παλαιότερο σύμβολο σύγκρουσης μπορεί να αποκτήσει νέα υπόσταση αλλά και εντυπωσιακή ομορφιά, στολίζοντας τις εμφανίσεις σου.

Όπως ακριβώς έγινε και στη φωτογράφιση για το editorial ΚΟΣΜΗΜΑ του youweekly.gr, όπου τα κομμάτια από το Open Case έκαναν δήλωση μόδας!

opencase jewels

opencase jewels

Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα Open Case κοσμήματα

Μια πλούσια συλλογή Open Case σε περιμένει για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα κοσμήματα, αυτά που θα κάνουν update στο look σου, κομμάτια πέρα από τα συνηθισμένα που θα προσθέσουν μια γερή δόση... στυλ στο ντύσιμό σου και μια μοδάτη πινελιά... αισιοδοξίας και χαράς!

κολιέ opencase.gr

Κολιέ-καρδιογράφημα, €65 - Θα το βρεις εδώ

χρυσό δαχτυλίδι opencase.gr

Χειροποίητο δαχτυλίδι, €80 - Θα το βρεις εδώ

σκουλαρίκια αλυσίδα

Σκουλαρίκια με αλυσίδα, €65 - Θα τα βρεις εδώ

μενταγιόν opencase.gr

Κολιέ με κάλυκα, €57 - Θα τα βρεις εδώ

δαχτυλίδι opencase.gr

Δαχτυλίδι με κάλυκα και πέτρες Swarovski, €68 - Θα το βρεις εδώ

βραχιόλια opencase.gr

Βραχιόλι με κάλυκες, €84 - Θα το βρεις εδώ

σκουλαρίκια κρεμαστά opencase.gr

Κρεμαστά σκουλαρίκια, €58 - Θα τα βρεις εδώ

Info