Οι Γαλλίδες φοράνε 7 fashion items την άνοιξη που θέλουμε να αποκτήσουμε οπωσδήποτε

Είναι οι πιο καλοντυμένες και στυλάτες γυναίκες στον κόσμο γι' αυτό τις... προσέχουμε!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

H άνοιξη του 2024 και το καλοκαίρι θα είναι αναμφισβήτητα από τους πιο κομψούς μήνες του έτους, έτσι όπως έχουμε ήδη αντιληφθεί όχι μόνο από τις πασαρέλες αλλά και από το street style ανά τον κόσμο. Μάλιστα, στο Παρίσι οι γυναίκες διαρκώς αποδεικνύουν την κομψότητά τους, μέσα από φινετσάτα looks και elegant κομμάτια, που φοράνε από τώρα μέχρι και το επόμενο φθινόπωρο.

Οι υπέρκομψες Γαλλίδες επιλέγουν να φοράνε την άνοιξη 7 κομμάτια, που τις βοηθούν να δείχνουν ενημερωμένες αλλά και chic στα all-day looks τους, δημιουργώντας στους δρόμους της πόλης πολλές εμπνευσμένες στιγμές στυλ.

Για να αντιγράψεις κι εσύ τα ευφάνταστα σύνολά τους δεν έχεις παρά να δεις στη συνέχεια τα fashion items που βάζουν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα τους και να τα αποκτήσεις ASAP.

7 fashion items που φοράνε οι Γαλλίδες την άνοιξη

Το γαλλικό στυλ είναι αξεπέραστο και οι γυναίκες που περπατούν στους δρόμους του Παρισιού, πίνουν τον καφέ τους στα διάσημα cafes της πόλης ή κάνουν βόλτες στον Σηκουάνα φημίζονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους και το υψηλό τους γούστο.

Έχουν αυτό το "je ne sai quoi", το αβίαστα κομψό, που τις βοηθά να δημιουργήσουν εξαιρετικό στυλ, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Έτσι δεν είναι τυχαίο που κοπιάρονται αυτόματα, ενώ εύκολα διαμορφώνουν και τάσεις. Τώρα, λοιπόν, που βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη μεταβατική εποχή, μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, θέλουμε τα φώτα τους και τις χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Κι εκείνες απλώς μας δείχνουν με τις εμφανίσεις τους αλλά και ποια είναι αυτά τα 7 fashion items που πρέπει να εντάξουμε στα spring looks μας από τις Γαλλίδες "φίλες" μας για να δημιουργήσουμε εμπνευσμένα και φρέσκα outfits. Κράτα σημειώσεις!

Καπέλα

Κυριάρχησαν έτσι ή αλλιώς στην Εβδομάδα Μόδας του παρισιού, είτε μιλάμε για μεγάλα είτε για μικρά ψάθινα, ακόμα και τα πλεκτά είχαν την τιμητική τους. Μάλιστα, τα κομψά καπέλα δείχνουν να "εκθρονίζουν" τα sporty jockey και να γίνονται τα πιο κομψά αξεσουάρ μας μέχρι και τον επόμενο χειμώνα.

Stirrup κολάν

Το έχουμε γράψει πολλάκις ότι αυτά τα κολάν με το ποδαράκι θα κυριαρχήσουν από εδώ και στο εξής στις εμφανίσεις μας. Όσο κι αν τα θεωρείς "δύσκολα" στο styling ή ακόμα και άκομψα, οι Γαλλίδες τα φοράνε με ψηλοτάκουνα και bold σακάκια σε εμφανίσεις που κάνουν δήλωση μόδας.

Μπαλαρίνες

Είναι το top παπούτσι από τον χειμώνα ακόμα που το βλέπουμε παντού - από casualwear μέχρι βραδινές εμφανίσεις. Οι Γαλλίδες ποντάρουν σε κλασικά κομμάτια, μαύρα ή με διχρωμία, που τα φοράνε με κομψά σύνολα όλη μέρα.

Κόκκινη τσάντα

Είπαμε το κόκκινο είναι must-have όλο τον χρόνο, μαζί με άλλα απροσδόκητα χρώματα, αφού είναι αυτός ο τόνος που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις και το πιο minimal outfit. Οι Γαλλίδες το κάνουν με επιτυχία, απογειώνοντας το denim look τους.

Baby blue

Είναι η απόχρωση που πρέπει να σημειώσεις στη λίστα με τα επιθυμητά. Προτίμησε φορέματα ή και μεμονωμένα items, αλλά μην αγνοήσεις το γαλάζιο επουδενί.

Ντραπέ φόρεμα

Η Victoria Beckham δεν τα αποχωρίζεται και κάθε χρόνο τα τιμά στις συλλογές της, και μάλιστα σε φωτεινά χρώματα. Δοκίμασέ τα την άνοιξη στην παλέτα των γήινων, ποντάροντας σε ένα μπεζ κομμάτι, που κολακεύει τη σιλουέτα.

Sheer tops

Η διαφάνεια φέτος σε tops και bottoms έχει την τιμητική της, ακόμα και διάσημοι στυλίστες συμβουλεύουν τι θα φορέσουμε από κάτω, οπότε οι Γαλλίδες φοράνε sheer μπλούζες με κολακευτικά εσώρουχα, που τονίζουν κομψά το σεξαπίλ τους.