Αυτά είναι τα 3 αξεσουάρ που δεν θα φοράει καμία φέτος το καλοκαίρι στην παραλία

Τσέκαρε με ποια θα τα αντικαταστήσεις γιατί οι πρώτες βουτιές πλησιάζουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Δεν ξέρω εάν έχεις κάνει το πρώτο σου μπάνιο ήδη αλλά είμαι σίγουρη πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εκδράμεις στην παραλία, κάνοντας "μεγαλειώδη" εμφάνιση με όλα τα απαραίτητα. Ουπς! Ξέρεις ποια είναι τα απαραίτητα για φέτος το καλοκαίρι; Τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου για να μη σε περάσουν για... ντεμοντέ;

Για να σε προετοιμάσω, λοιπόν, στυλιστικά αρκετά πιο νωρίς, και αφού είδες ποια μαγιό ταιριάζουν στις 40άρες, θα σου δείξω στη συνέχεια αυτά τα 3 αξεσουάρ που καμία δεν θα φοράει αυτό το καλοκαίρι στην παραλία και εκείνα που παίρνουν τη θέση τους.

Να θυμάσαι ότι η ελευθερία στη θάλασσα επιβάλλεται, μπορείς να εμφανιστείς όπως επιθυμείς ή ταιριάζει στο στυλ σου, αλλά μια ενημέρωση στυλιστική ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Σωστά! Δες λοιπόν και κράτα σημειώσεις για τα "bye-bye access" της νέας σεζόν - γιατί χωρίς αξεσουάρ ένα σύνολο είναι ακριβως όπως το... φαγητό χωρίς αλάτι.

3 αξεσουάρ που καμία δεν θα φοράει φέτος στην παραλία

Ξεπερασμένα πια, λένε "αντίο" στη νέα σεζόν! 3 αξεσουάρ μάς αποχαιρετούν φέτος το καλοκαίρι και φυσικά δεν θα μας κάνουν παρέα στην παραλία, οπότε καλά θα κάνεις να τα αντικαταστήσεις (όσο κι αν τα αγαπάς ή τα προτιμάς στις εμφανίσεις σου) με 3 πιο επικαιροποιημένα και πλήρως ενημερωμένα με τις τάσεις S/S 2024.

Τουνίκ: Out - Croset dress: In

Δεν βαρέθηκες αλήθεια να φοράς αυτά τα φαρδιά κιμονό στην παραλία; Με τα μεγάλα εμπριμέ και τις σατέν υφές, που δεν κολακεύουν καθόλου τη σιλουέτα; Παρόπλισέ τα, λοιπόν, φέτος και προτίμησε στη θέση τους να φορέσεις ένα crochet μάξι φόρεμα, με διαφάνεια, για να φανεί και το μοδάτο μαγιό σου από μέσα.

Πλατύγυρο καπέλο: Out - Bucket hat: In

Είναι σίγουρα φινετσάτο και σου θυμίζει Ιταλίδα σταρ του σινεμά αλλά λίγο... ξεπερασμένη! Έτσι και το πλατύγυρο καπέλο (ψάθινο ή υφασμάτινο) κάνει χώρο για να περάσει στο προσκήνιο το αγαπημένο bucket hat, κατά προτίμηση ψάθινο, που θα φοράς εύκολα όλη μέρα, όποιο στυλ διακοπών κι αν κάνεις.

Παρεό-φούστα: Out - Oversized λινό πουκάμισο

Εντάξει, πάει πέρασε η μόδα με το παρεό να φοριέται με 3.698(!!!) διαφορετικούς τρόπους -και σίγουρα έχεις δει άπειρα βιντεάκια στο YouTube- προτιμώντας φέτος να κάνεις μια πιο κομψή εμφάνιση στη θάλασσα. Βάλε λοιπόν στη λίστα σου να αποκτήσεις (αν δεν έχεις ήδη) ένα φαρδύ λινό πουκάμισο (γαλάζιο και με ρίγες για να είσαι ακόμα πιο ενημερωμένη) και άφησε το μαγιό σου να φανεί από μέσα.