Αυτό το τζιν από τα 00s είναι η μόνη τάση που θα θέλεις να φοράς από εδώ και στο εξής

Είναι ένα σχέδιο που διχάζει τις fashionistas

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Σίγουρα είναι η τάση του τζιν που δίσταζες να δοκιμάσεις - όπως οι περισσότερες fashionistas και οι trendsetters ανά τον κόσμο. Ένα denim παντελόνι από τα 00s επανακάμπτει δυναμικά και θα θέλεις να το φοράς από εδώ και στο εξής για πολλούς λόγους.

Η φαρδιά και συχνά ογκώδης σχεδίασή του φαντάζει μάλλον... τρομακτική στην καλύτερη περίπτωση και αποτρεπτική στη χειρότερη, ιδιαίτερα για όσες γυναίκες δεν έχουν πόδια μοντέλου. Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε, από το κόκκινο χαλί μέχρι το out-duty ντύσιμο, αυτό το παντελόνι θα γίνει το αγαπημένο σου από εδώ και στο εξής, καθώς δείχνει -και είναι- αβίαστα cool.

Το τζιν από τα 00s είναι η τάση που θα φοράς διαρκώς

Υπήρξε μια εποχή, όχι πολύ καιρό πριν, όπου και η απλή μόνο αναφορά στο cargo τζιν θα προκαλούσε ένα ρίγος στις ράχες των συντακτών μόδας - και των fashionistas. Πρόκειται για ένα στυλ τζιν που συνδέεται περισσότερο με τις τάσεις του παρελθόντος, όταν τα τζιν ήταν φαρδιά και χαμηλοκάβαλα και τα μπλουζάκια έδειχναν τους... κοιλιακούς σε όλο τους το μεγαλείο - ή το ανάποδο, συναγωνίζοντας στο μέγεθος το παντελόνι!

Δημοφιλές από όλα τα διάσημα πρόσωπα τη δεκαετία του '00, το cargo τζιν ήταν ο βασικός "στυλιστικός πυλώνας" εκείνης της εποχής. Ωστόσο, η βασιλεία του τελείωσε άδοξα και το skinny jean σάρωσε τη θέση του. Ώσπου ξαφνικά, ως μέρος των συλλογών 2024, η αγορίστικη γοητεία των cargo... ξεσήκωσε τα πλήθη των κοριτσιών της μόδας, που έστρεψαν ξανά εκεί το βλέμμα τους.

Το street style απογειώνει το τζιν από τα 00s

cargo τζιν
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Το #CargoJeans έχει προβληθεί περισσότερες από 480 εκατομμύρια φορές στην εφαρμογή του Tik Tok, με τους χρήστες να μιλούν για το πώς να τα συνδυάσουν στις all-day εμφανίσεις τους, αποκαθιστώντας έτσι αυτόματα τη φήμη του.

cargo pants denim
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Η ευρύχωρη σιλουέτα του και οι πολυάριθμες τσέπες του το καθιστούν αρχικά χρηστικό (μπορεί να μην χρειάζεσαι καν τσάντα), ενώ το καλοκαίρι σίγουρα θα κερδίσει μια θέση στα looks σου εάν το φορέσεις με λεπτά μπλουζάκια.

cargo τζιν παντελόνι
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Δες λοιπόν στη συνέχεια τα highlights των cargo τζιν, για να διαλέξεις.

5 highlights cargo τζιν παντελόνια

σκούρο τζιν παντελόνι

Dark, €35,99, Stradivarius

ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι

Ανοιχτόχρωμο, €39,99, Tally Weijl

κάργκο παντελόνι

Light blue, €664, Elizabetta Franchi

cargo denim pants

Wide-leg, €199, Liu-Jo

cargo jean

Ψηλόμεσο, €23,90, Only