Skinny τζιν: Με αυτά τα 10 must-have παπούτσια θα απογειώσεις τη Νο1 τάση της σεζόν

Θα φρεσκάρεις αυτόματα τα ανοιξιάτικα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα στενά τζιν επέστρεψαν και είναι στην πρώτη γραμμή των trends. “Ξάδελφος” με το κολάν και “αδελφάκι” με το slim denim επιστρέφει επίσημα την άνοιξη του 2024 και εμείς το βλέπουμε να κατακλύζει το street style, ενώ οι πιο ενημερωμένες fashionistas στο Instagram το φοράνε ασταμάτητα. Και εσύ θα απογειώσεις τη Νο1 τάση της σεζόν με αυτά τα 10 must-have παπούτσια που θα ανακαλύψεις στο onlineshoes.gr, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με αυτό το στενό παντελόνι που αγκαλιάζει τη σιλουέτα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 2000 και τις αρχές της δεκαετίας του 2010, το skinny στυλ στα παντελόνια έρχεται και φεύγει από το προσκήνιο, αλλά ποτέ δεν χάνει την αίγλη του και η αγάπη που του έχουμε είναι... ανεξάντλητη.

Και μπορεί τα παπούτσια που του ταιριάζουν να είναι πολλά, ωστόσο, φέτος η μόδα το θέλει να συνδυάζεται με 10 must-have ζευγάρια από το onlineshoes.gr, που ταιριάζουν απόλυτα στο κόψιμό του και παράλληλα θα μας χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ.

10 must-have παπούτσια που ταιριάζουν με skinny τζιν

Το skinny τζιν παντελόνι είναι από τα κομμάτια που αγαπάνε όλες οι γυναίκες αλλά για να τα αναδείξεις όπως τους αξίζουν και να δημιουργήσεις fresh looks πρέπει να επιλέξεις τα must-have παπούτσια, που θα δημιουργήσουν το ιδανικό combo.

Μάλιστα, 10 είναι τα πιο στοχευμένα ζευγάρια που μπορείς να φορέσεις φέτος την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι, τα οποία θα βρεις στο onlineshoes.gr. Πάρε μια γεύση από τα μοδάτα παπούτσια που φόρεσε η Εύα Φούσκα για το youweekly.gr στο ακόλουθο βίντεο και πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, όπου 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι παπούτσια για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις! Εσένα ποιο από τα παρακάτω σού αρέσει περισσότερο;

Skinny τζιν και sneakers

sneakers Xti

Vegan γυναικείο sneaker, Xti, €69 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο σε μπλε και λευκό με χοντρή σόλα, που συνδυάζεται ιδανικά με το παντελόνι σου. Φόρεσε και ένα λευκό oversized πουκάμισο και μόλις δημιούργησες το πιο στυλάτο casualwear.

αθλητικά μποτάκια Xti

Vegan πάνινο μποτάκι Refresh, €59 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Φέτος το butter yellow ή αλλιώς το κίτρινο του βουτύρου είναι Νο1 τάση σε ρούχα και παπούτσια, οπότε ένα πάνινο μποτάκι θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον μοδάτο χαρακτήρα σου.

Skinny τζιν και εσπαντρίγιες

εσπαντρίγιες Xti

Vegan εσπαντρίγιες, Xti, €59 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Πλεκτή και με χρυσαφί λεπτομέρειες, θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στα πόδια σου, ενώ θα σε βολέψει πολύ το βράδυ, για μια σικάτη ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Skinny τζιν και πέδιλα

lace-up πέδιλα Xti

Lace-up πέδιλα με χοντρό τακούνι, Refresh, €59 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το χοντρό τακούνι και το lace-up σχέδιο θα χαρίσουν άνεση στα βήματά σου και η εμφάνισή σου θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας.

πέδιλα Xti

Πέδιλα Refresh, €49 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Φέτος το καλοκαίρι το navy look είναι από τα πιο φινετσάτα της σεζόν. Πόνταρε σε χρώματα όπως μπλε, κόκκινο και λευκό και συνδύασε το τζιν σου με κομψά πέδιλα και μια στυλάτη μαρινιέρα.

χρυσαφί πέδιλα Xti

Χρυσαφί πέδιλα, Xti, €69 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα metallic παπούτσια δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Το χρυσαφί είναι must επιλογή, για να κάνεις iconic all-day συνδυασμούς.

nude πέδιλα Xti

Πέδιλα με χοντρό τακούνι, Refresh, €49 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το nude χρώμα , το ξέρεις καλά, πως δείχνει αυτόματα τα πόδια σου ψηλόλιγνα. Συνδυασμένο, μάλιστα, με skinny τζιν θα αποκτήσεις εύκολα... εικόνα μοντέλου.

Skinny τζιν με flats

clogs Xti

Clogs από καστόρι, Carmela, €89 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Μπορεί να θεωρείται "άκομψο" παπούτσι, αλλά οι fashion influencers δεν σταματούν να φοράνε clogs σε μαύρο και καφέ χρώμα με skinny τζιν. Είναι βολικό και θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

μαύρα πέδιλα xti

Πέδιλα με χοντρή σόλα, Refresh, €49 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Είναι το πιο βολικό παπούτσι της νέας σεζόν, που αυτόμτα θα κάνει fashion statement στα outfits σου. Ειδικά με skinny τζιν παντελόνι θα αναδείξεις τη... fashionista που κρύβεις μέσα σου!

αθλητικά πέδιλα Xti

Αθλητικά σανδάλια, Xti, €59 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Είναι το Νο1 παπούτσι που θα χρειαστείς όλη τη σεζόν, αφού θα το φορέσεις και όλο το καλοκαίρι. Ξεκίνα από τώρα με το skinny τζιν και μετά συνδύασέ το με τις βερμούδες και τα σορτσάκια σου.

Info