Το Zara δείχνει ποιο μαγιό θα καταλάβει φέτος τις παραλίες

Ένα σχέδιο που θα το βλέπεις σε παντού το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το ξέρεις ήδη πολύ καλά ότι η δύναμη που έχει το Zara στη μόδα είναι αξεπέραστη, ανεπανάληπτη και αβίαστη και όλα τα... λοιπά "α"! Είναι ο αγαπημένος προορισμός για τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο, που περνούν ώρες επί ωρών ανακαλύπτοντας τα πιο μοδάτα κομμάτια της εκάστοτε σεζόν. Το Zara είναι λατρεμένο κατάστημα, με την ίδια απήχηση σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε γυναίκες, άντρες και παιδιά που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα.

Εδώ θα ανακαλύψεις τις τρέχουσες τάσεις, θα βρεις τα χρώματα που παίζουν στα trends και θα δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα σύνολα για τις εξόδους σου, ανάλογα με την περίσταση. To επιλέγουν για shopping επώνυμες εντός και εκτός Ελλάδας από όλους τους χώρους του καλλιτεχνικού και της showbiz, ενώ οι fashionistas και τα κορίτσια της μόδας δεν το αλλάζουν με τίποτα.

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως όταν κάτι παρουσιαστεί στο Zara και το δούμε πολλές φορές να επαναλαμβάνεται στις συλλογές του... θα γίνει σίγουρα τάση μέσα στις επόμενες μέρες. Έτσι, και ενώ το Zara προετοιμάζεται για να ανοίξει τον Μάιο το μεγαλύτερό του κατάστημα στην Ελλάδα, ήδη έχει καταλήξει ποιο μαγιό θα καταλάβει φέτος το καλοκαίρι τις παραλίες! Δες για να ξέρεις... πρώτη!

Το Zara δείχνει ποιο μαγιό θα καταλάβει φέτος τις παραλίες

Τα σχέδια σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ έχουν φέτος αρκετές ρετρό αναφορές, με το vintage style να κάνει δυναμικά την εμφάνισή του σε πασαρέλες και street style. Κι επειδή σιγά-σιγά καλοκαιριάζει και θα κάνουμε λίαν συντόμως τις πρώτες μας βουτιές, πέρα από τις μοδάτες εμφανίσεις μας στην καθημερινότητά μας, θέλουμε να ξέρουμε τι... μέλλει γενέσθαι στυλιστικά στον υπέροχο κόσμο των μαγιό.

Είδαμε τι μαγιό φοράνε οι 40άρες και τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας σε αυτό το ένα σχέδιο που θα καταλάβει τις παραλίες φέτος, έτσι όπως δείχνει ξεκάθαρα το Zara. Ένα print που ήδη κυριάρχησε την περασμένη σεζόν στη γυναικεία γκαρνταρόμπα έρχεται απευθείας από τα 80s και θα γίνει το αγαπημένο μας.

Το λεοπάρ γίνεται μανία ανάμεσα στις trendsetters και τα it-girls, που το φοράνε με κάθε τρόπο - τώρα έφτασε η στιγμή να βάλεις το print αυτό και στο μαγιό σου. Μπικίνι ή ολόσωμο, θα κάνεις τη διαφορά στην παραλία με ένα από τα πιο θηλυκά μαγιό των τελευταίων δεκαετιών, που θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις σεξαπίλ.

Θα βρεις στο Zara και καυτό τριγωνάκι για να εντυπωσιάσεις

μπικίνι zara

λεοπάρ τοπ από μπικίνι

Top από μπικίνι, €19,95 - Θα το βρεις εδώ

λεοπάρ σλιπ

Σλιπ από μπικίνι, €19,95 - Θα το βρεις εδώ

αλλά και μοδάτο ολόσωμο,

ολόσωμο zara

λεοπάρ ολόσωμο

Ψηλόμεσο, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

στράπλες ολόσωμο

στράπλες ολόσωμο

Στράπλες, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

που μπορείς εύκολα να φορέσεις και ως body με παντελόνι, βερμούδα ή φούστα. Να θυμάσαι ότι το εν λόγω μοτίβο λειτουργεί σαν μαύρο, οπότε μη φοβηθείς τους συνδυασμούς.