Φτάνει πια το μαύρο: Τα σανδάλια του καλοκαιριού είναι πολύχρωμα

Γιατί τι χρειάζεσαι; Φρέσκα και δροσερά χρώματα για να τονίσεις και το... επερχόμενο μαύρισμά σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ξέρω τι σκέφτεσαι: Tα μαύρα σανδάλια ταιριάζουν με τα πάντα. Ενώ φυσικά έχεις δίκιο, είμαι εδώ για να σου θυμήσω όλες τις άλλες επιλογές σε αποχρώσεις σανδαλιών που μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια το κλασικό μαύρο αυτό το καλοκαίρι.

Κι ενώ παραμένει μια βολική και κλασική επιλογή όταν σκέφτεσαι συνδυασμούς με ρούχα και αξεσουάρ, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στη διάθεση της νέας σεζόν, οπότε δες τα φρέσκα και δροσερά χρώματα για τα σανδάλια που θα φοράμε το καλοκαίρι του 2024.

Οι πιο κομψές αποχρώσεις που μπορείς να σκεφτείς είναι εδώ για να ζωντανέψουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Από τα minimal λευκά που ταιριάζουν με τα πάντα, μέχρι τα μοδάτα μπορντό, που θα απογειώσουν ένα χαλαρό καλοκαιρινό ντύσιμο, οι νέες τάσεις στα χρώματα των σανδαλιών είναι καλύτερες από ποτέ.

Τα σανδάλια του καλοκαιριού είναι πολύχρωμα

Για να ολοκληρώσεις με τον πιο αισιόδοξο και στυλάτο τρόπο την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, δες στη συνέχεια τις 6 κύριες τάσεις στα χρώματα σανδαλιών που θα βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής, για να διασφαλίσεις ότι θα μπεις στη νέα σεζόν με το... δεξί!

Λευκό

Highlight: Φόρεσέ τα με μονοχρωμίες, όπως κόκκινο, μπλε και πράσινο και προτίμησε lace-up πέδιλα ή με διακοσμητικά απλικά λουλούδια.

Κόκκινο

Highlight: Ταιριάζουν ιδανικά με τζιν, ενώ εύκολα θα κάνουν δήλωση μόδας με total black tailored σύνολα.

Πράσινο της ελιάς

Highlight: Τόλμησε να τα συνδυάσεις με παλ ροζ κομμάτια ή με εμπριμέ που συνδυάζουν ροζ και πράσινο.

Γαλάζιο

Highlight: Το χρώμα του φετινού καλοκαιριού, που θα κλέψει την παράσταση στα πόδια σου εάν συνδυάσεις τα σανδάλια με ένα ρετρό φόρεμα με λευκά πουά σε A line.

Μπορντό

Highlight: Για τις ορκισμένες... μινιμαλίστριες, που δεν βγάζουν από πάνω τους τα oversized λινά co-ords, είναι η ιδανική επιλογή.

Ασημί

Highlight: Σκέψου λευκά σύνολα συνδυασμένα με ασημί kitten heels. Ο ορισμός της κομψότητας και μια ωδή στην απόλυτη φινέτσα!