Το must-have item της άνοιξης που οι fashionistas έχουν σε όλα τα χρώματα

Θα το συνδυάσεις με φορέματα, φούστες και παντελόνια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Μέρος της γοητείας στο στυλ των Γαλλίδων αλλά και αναπόσπαστο must-have στην capsule γκαρνταρόμπα των κοριτσιών της μόδας ανά τον κόσμο. Δεν είναι μόνο η φινέτσα και η κομψότητά τους, είναι και το στυλ του, που σου επιτρέπει να κινείσαι με ελευθερία στο styling ανεξάρτητα από τον καιρό.

Τώρα που βρισκόμαστε στη mid-season, μια ζέστη και μια ψύχρα, μπορείς εύκολα να το φορέσεις με το τζιν σου σε casualwear looks αλλά και σε elegant βραδινά σύνολα, με slip φορέματα ή tailored παντελόνια.

Οι fashionistas ορκίζονται σε αυτό την άνοιξη και μάλιστα το έχουν σε πολλά χρώματα, για να κάνουν άπειρους συνδυασμούς.

Το must-have item της άνοιξης που οι fashionistas έχουν σε όλα τα χρώματα

Μια κλασική λεπτή ζακέτα με λαιμόκοψη -ακριβώς όπως όλα τα κομψά μοντέλα που φορούσαν τη δεκαετία του '90- ή αλλιώς ένα απλό cardigan θα γίνει το αγαπημένο σου τις μέρες αυτές, ειδικά για να αντιμετωπίσεις την δροσιά το βράδυ και παράλληλα να είσαι κομψή και στυλάτη.

Χάρη στην Prada

και τη Miu Miu,

οι ζακέτες με λαιμόκοψη έχουν γίνει ξανά εξαιρετικά δημοφιλείς και τα κορίτσια στο street style συμφωνούν πλήρως με την τάση. Έτσι επιλέγουν το δικό τους αγαπημένο σχέδιο και χρώμα σε cardigan και το φοράνε σε διάφορες παραλλαγές, κάνοντας iconic συνδυασμούς στα all-day looks τους.

Top choice

κόκκινη ζακέτα

Κόκκινο crop, €24,30, Style Lab

γαλάζια ζακέτα

Γαλάζιο, €33,90, United Colors of Benneton

γκρι ζακέτα

Γκρι, €27,90, JDY