Flip-flop season: Η Shakira φόρεσε 4 τάσεις και πρέπει να τις φορέσεις κι εσύ!

Αν δεν το ξέρεις, οι σαγιονάρες φέτος είναι πιο στυλάτες από ποτέ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Flip-flop season: Η Shakira φόρεσε 4 τάσεις και πρέπει να τις φορέσεις κι εσύ!

Αγαπημένες flip-flops, που τις λέγαμε... σαγιονάρες και τις φορούσαμε στα παιδικά μας χρόνια στη θάλασσα και μέσα στο σπίτι. Από τότε μέχρι σήμερα όλα άλλαξαν στον κόσμο της μόδας και αυτό το "ταπεινό" σανδάλι έγινε must-have των all-day εμφανίσεων των fashionistas ανά τον κόσμο. Μάλιστα, όλες... πίνουν νερό στο όνομα IPANEMA από την Adam's Shoes, που αποτελεί πλέον συνώνυμο των πιο μοδάτων flip-flops του καλοκαιριού.

ipanema flip flops


Η Shakira λατρεύει όλα τα σχέδια και χρώματα του διάσημου brand, που έρχεται απευθείας από τις αμμώδεις παραλίες της Βραζιλίας για να προσγειωθεί στα πόδια μας κάθε καλοκαίρι. Λειτουργικές και πρακτικές, πλέον και στυλάτες, οι σαγιονάρες IPANEMA αποτελούν βασικό στοιχείο στις γκαρνταρόμπες όσων έχουν στυλ.

ipanema σαγιονάρες

Από το street style μέχρι τις πασαρέλες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απαραίτητες για τις διακοπές σου - και όχι μόνο!

Μάλιστα οι Ipanema πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας Beachwear Trends του youweekly.gr, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ipanema sandals

Είτε ψάχνεις για trend-forward σχέδια ή για ένα κλασικό μοντέλο, που θα ολοκληρώσει τέλεια τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μία από τις 4 τάσεις που θα ανακαλύψεις στην IPANEMA, προκειμένου να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Η Shakira φόρεσε 4 τάσεις flip-flops και πρέπει να τις φορέσεις κι εσύ

shakira-flip-flops ipanema

Από βολικές φλατ μέχρι μοντέρνες πλατφόρμες μέχρι metallic και εμπριμέ σχέδια, οι flip-flops ΙPANEMA από την Adam's Shoes αποτελούν βασική αγορά της σεζόν, που δεν θα πάψουν ποτέ να είναι επίκαιρες, ενώ θα σε βοηθήσουν να... αξάψεις τη φαντασία σου, δημιουργώντας ευφάνταστα summer looks γι' αυτό το καλοκαίρι.

Πολύχρωμες

μοβ σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

φούξια σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

πράσινες σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

πορτοκαλί σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

Highlight: Κάνε το πιο μοδάτο color blocking με τα καλοκαιρινά σου σύνολα και φυσικά συνδύασε το χρώμα της αρεσκείας σου με το μαγιό σου!

shakira με τζιν και ipanema

Metallic

Nude σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

χρυσαφί σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

ροζ σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

Highlight: Φόρεσέ τες με metallic κομμάτια ή το must-have slip φόρεμα του καλοκαιριού, για μια ενημερωμένη εμφάνιση.

shakira καλοκαιρινό σύνολο και ipanema

Εμπριμέ

φλοράλ σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

εμπριμέ σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

Highlight: Συνδύασέ τες με μονόχρωμο ολόσωμο ή μπικίνι στις διακοπές σου και άφησέ τες να κάνουν δήλωση μόδας στο beachwear σου.

shakira-flip

Bold

μαύρες σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

χρυσαφί μαύρες σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

με κρύσταλλα σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

Highlight: Εάν βρεθείς για καλοκαιρινές διακοπες σε νησί, είναι η πρώτη σου επιλογή, αφού θα αναδείξουν τα λινά καλοκαιρινά σετ σου αλλά και τα μάξι άερινα σατέν φορέματά σου.

Τop choice

Θέλεις άνεση και παράλληλα ένα ζευγάρι flip-flops που θα σου χαρίσουν ύψος; Δοκίμασε τις πλατφόρμες IPANEMA από την Adam's Shoes σε λεοπάρ σχέδιο, που θα λειτουργήσουν σαν μαύρο στα looks σου. Να θυμάσαι ότι μπορείς να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ίδια ευκολία που βάζεις τα... αθλητικά σου!

πλατφόρμες σαγιονάρες IPANEMA Adam's Shoes

IPANEMA για τον άντρα της ζωής σου

αντρικές σαγιονάρες IPANEMA

Καλοκαιράκι, διακοπές μαζί με τον αγαπημένο σου και σίγουρα θέλεις να είναι και εκείνος στυλάτος και καλοντυμένος όπως εσύ. Ένα αντρικό ζευγάρι IPANEMA από την Adam's Shoes δεν πρέπει να λείπει από τις προτάσεις σου για εκείνον, αφού αυτόματα θα αναβαθμίσουν τα looks του.

κίτρινες αντρικές flip flops IPANEMA

πράσινες αντρικές flip flops IPANEMA

χακί αντρικές flip flops IPANEMA

Γιατί όχι, παρότρυνέ τον να δοκιμάσει χρώμα στα καλοκαιρινά του outfits, αν είναι τολμηρός,

μπλε αντρικές flip flops IPANEMA

πράσινες αντρικές flip flops IPANEMA

ή μπορεί να παραμείνει προσηλωμένος στις all-time classic επιλογές.

Info