Τα μεταλλιζέ πέδιλα είναι η Νο1 τάση για το καλοκαίρι και εμείς ξέρουμε ποια θα φορέσουμε

Βάλε μια πιο fashion forward πινελιά στο ντύσιμό σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Τα μεταλλιζέ πέδιλα είναι η Νο1 τάση για το καλοκαίρι και εμείς ξέρουμε ποια θα φορέσουμε

Τα βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας σε χρυσαφί και ασημί τόνους, αλλά και σε bold αποχρώσεις και εύκολα κατακτούν τις καρδιές μας και γίνονται φετίχ. Ο λόγος για τα μεταλλιζέ πέδιλα που τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε στο repeat και σου δίνουν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου - ειδικά μόλις δεις τα μοναδικά σχέδια και χρώματα της Adam's Shoes θα τα λατρέψεις!

Οι πασαρέλες τα απογειώνουν, το ίδιο και οι fashionistas, αφού τα metallics βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και είναι ήδη παντού γύρω σου, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας στα looks των fashionistas. Κι όταν μιλάμε για top επιλογές σε παπούτσια, τα Adam's Shoes έχουν ό,τι χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις τα βήματά σου σε... έργο Τέχνης.

πέδιλα adam's shoes

Οπότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις την τάση αυτό το καλοκαίρι με τα must-have μεταλλιζέ πέδιλα της Adam's Shoes, αυτά που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το στυλ σου.

Τα μεταλλιζέ πέδιλα Adam's Shoes είναι must-have για το καλοκαίρι

Σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, από ασημί και χρυσαφί μέχρι διχρωμίες και bold αποχρώσεις, αλλά και πέδιλα με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, stiletto ή platforms, θα βρεις ένα ζευγάρι μεταλλιζέ πέδιλα Adam's Shoes για να συνδυάσεις τα all-day outfits σου.


Φοριούνται το βράδυ με μεγάλη ευκολία αλλά και σε κάθε επίσημη περίσταση όπου θα δώσεις το "παρών", ενώ σε πρωινές εξόδους μπορούν να ενσωματωθούν στις εμφανίσεις σου, αφού μεταλλιζέ πέδιλα της Adam's Shoes συνδυάζονται το ίδιο καλά με τα μάξι, σατέν slip dress σου αλλά και με το αγαπημένο σου denim παντελόνι. Ο λόγος;

πέδιλα μοβ adam's shoes

Η άριστη ποιότητα υλικών και το προσεγμένο design τους θα σου χαρίσουν όχι μόνο έξτρα δόσεις στυλ αλλά και άνεση στις all-day εμφανίσεις σου. Διάλεξε, λοιπόν, τα δικά σου αγαπημένα μεταλλιζέ πέδιλα Adam's Shoes και δες πώς θα τα συνδυάσεις με τον πιο μοδάτο τρόπο.

σανδάλια adam's shoes

Τα μεταλλιζέ πέδιλα Adam's Shoes που θα φοράς day to night

silver pedila adams' shoes

pink pedila adams' shoes

black silver pedila adams' shoes

silver-metallic adams' shoes

gold platforms adams' shoes

metallic platforms adams' shoes

strass adams' shoes

mules xontro takouni adams' shoes

strappy pedila adams' shoes

knit pedila adams' shoes

5 tips για να φοράς μεταλλιζέ πέδιλα όλη μέρα

Εάν σκεφτείς έξυπνα στο styling θα δεις ότι τα μεταλλιζέ πέδιλα μπορείς να τα φοράς όλη μέρα, βάζοντας μία πιο fashion forward πινελιά στο ντύσιμό σου. Οι προτάσεις Adam's Shoes υπόσχονται να σου χαρίσουν αβίαστα μια αίσθηση πολυτέλειας, αναδεικνύοντας με τον πιο φινετσάτο τρόπο το quiet luxury style σου.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

ασημί χαμηλά mules adamsshoes.gr

πλατφόρμες adam's shoes

Δες 5 tips για να τα φοράς day to night!


  • Όσο πιο έντονα είναι τα παπούσια τόσο πιο απλό πρέπει να είναι το υπόλοιπο σύνολο.
  • Εάν είσαι πιο κλασικό κορίτσι, επίλεξε ένα ζευγάρι με λεπτεπίλεπτο σχέδιο, που δεν θα σε δυσκολεύει στους συνδυασμούς.
  • Φόρεσε τα μεταλλιζέ πέδιλα όπως ακριβώς ένα μαύρο ζευγάρι. Συνδυάζονται το ίδιο εύκολα.
    μαύρα φλατ adam's shoes
  • Οι ασημί τόνοι ταιριάζουν ιδανικά με μαύρα, γκρι και λευκά, ενώ το χρυσαφί με κόκκινα, μαύρα και λευκά.
  • Εάν θέλεις να "παίξεις" με τα χρώματα, να θυμάσαι τον "χρυσό" κανόνα των τριών διαφορετικών αποχρώσεωω σε ένα σύνολο, ενώ φέτος μπορείς εύκολα να συνδυάσεις κόκκινα με ροζ αλλά και mint με φούξια!

Who is Who

H Adam’s Shoes έρχεται και φέτος για να ξετρελάνει τα καλοκαιρινά σας βήματα. Με τα πιο όμορφα παπούτσια της σεζόν, στην Adam’s Shoes θα ανακαλύψετε μία τεράστια ποικιλία με σχέδια για όλες τις γυναίκες. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι η τελευταία τάση της μόδας και τα mules με χαμηλά ή ψηλότερα τακούνια είναι επίσης ό,τι πιο ευκολοφόρετο μπορείτε να επιλέξετε φέτος.

H Adam’s Shoes, μέσα από την μακροχρόνια και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο του υποδήματος, εγγυάται την μοναδικότητα της συλλογής και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Στην Adam’s Shοes θα βρείτε επίσης ιδιαίτερες εσπαντρίλ σε δέρμα ή καστόρ, άνετα sneakers για όλες τις ώρες, και πέδιλα σε μία ανεξάντλητη ποικιλία.

Ιδιαίτερα χρώματα, όπως το λιλά, το σαμπανί, ο χαλκός ξεχωρίζουν και δίνουν άλλον αέρα στα βήματά σας. Από κορυφαίους κατασκευαστές και πάντα με την υπογραφή ποιότητας της Adam’s Shoes. Αναζητήστε τα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίστε με τις επιλογές σας και αυτό το καλοκαίρι.

Ιnfo

adamsshoes.gr

Instagram: adamsshoes.gr

YouTube