Το ολοκαίνουργιο Zara στον Πύργο του Πειραιά δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην Ελλάδα

Ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό πολυκατάστημα 6.000 τετραγωνικών μέτρων

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Tι καλύτερο για εμάς τις fashionistas και δη για τα κορίτσια της μόδας που λατρεύουν το Zara να απολαμβάνεις πλέον το shopping σου στο μεγαλύτερο Zara στον κόσμο που άνοιξε στις 17 Μαϊου τις πύλες του στηον Πύργο του Πειραιά και υποδέχεται πλέον τους απανταχού λάτρεις του σε τρεις ορόφους συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ.

Είναι ο αγαπημένος προορισμός για τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο, που περνούν ώρες επί ωρών ανακαλύπτοντας τα πιο μοδάτα κομμάτια της εκάστοτε σεζόν. Το Zara είναι λατρεμένο κατάστημα, με την ίδια απήχηση σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε γυναίκες, άντρες και παιδιά που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα.

Εδώ θα ανακαλύψεις τις τρέχουσες τάσεις, θα βρεις τα χρώματα που παίζουν στα trends και θα δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα σύνολα για τις εξόδους σου, ανάλογα με την περίσταση. Έτσι στο μεγαλύτερο Zara στον κόσμο στον Πειραιά δεν θα σου λείψει τίποτα, ενώ θα γίνει ο δικός σου "παράδεισος" για ψώνια.

zara πειραιάς

Το μεγαλύτερο Zara στον Πειραιά έχει την ωραιότερη θέα στον κόσμο

Ο χώρος ενσωματώνει τα τμήματα Women, Men, Children's και Zara Home, προσφέροντας 540 τετραγωνικά μέτρα για τα προϊόντα. Διαθέτει νέους «boutique» χώρους για τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα της Zara στο γυναικείο και αντρικό τμήμα, όπως τα εσώρουχα, η συλλογή αθλητικών ειδών Athletics, καθώς, τα υποδήματα και αξεσουάρ.

zara πειραιάς

Το νέο κατάστημα διαθέτει 28 ταμεία και καινοτόμες υπηρεσίες όπως: Pay&Go για τους πελάτες, προκειμένου να αγοράζουν ενδύματα σαρώνοντάς τα με τα κινητά τους τηλέφωνα, σημείο παραλαβής online με αυτοματοποιημένη αποθήκη με χωρητικότητα για έως και 1.000 παραγγελίες, ειδικά ταμεία για επιστροφές, αυτόματο σημείο online επιστροφών, σημείο αυτοεξυπηρέτησης και σημείο ανακύκλωσης.

Επιπλέον το κατάστημα στον Πύργο Πειραιά υιοθετεί μερικά από τα πιο προηγμένα συστήματα οικολογικής απόδοσης, περιλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσα από αποτελεσματικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, φωτισμό LED για εξοικονόμηση ενέργειας, και χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

Με αισθητική μίνιμαλ, λιτές και μοντέρνες γραμμές το νέο κατάστημα Zara δεν μοιάζει με κανένα άλλο και έχει έναν δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

zara πειραιάς

Highlight: Το self check out, που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία και να αυτο-εξυπηρετούνται άμεσα, γρήγορα και με μεγάλη ταχύτητα.

Και το σημαντικότερο; Από τον πρώτο όροφο του καταστήματος οι καταναλωτές μέσα από τις πολλαπλές γωνίες της γυάλινης πρόσοψης του Πύργου του Πειραιά μπορούν να θαυμάσουν τις διαφορετικές απόψεις του εξωτερικού χώρου, με τη θάλασσα να είναι στο... πιάτο!