Γυαλιά ηλίου: Αυτά είναι τα 5 must-have σχέδια που θα φοράς το καλοκαίρι σύμφωνα με τα trends 2024

Θα σου χαρίσουν μοντέρνα αισθητική και πρακτικότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Γυαλιά ηλίου: Αυτά είναι τα 5 must-have σχέδια που θα φοράς το καλοκαίρι σύμφωνα με τα trends 2024

Η τελευταία χρονιά ήταν η χρονιά των αξεσουάρ! Και τώρα το καλοκαίρι αυτή η τάση που πρωταγωνιστεί παντού στο street style είναι τα γυαλιά ηλίου, που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Μάλιστα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Carrera από το safilogroup.com είναι ο πιο αβίαστος τρόπος για να "φρεσκάρεις" αυτό το καλοκαίρι τα summer looks σου τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία.

Τα γυαλιά ηλίου σε μια εφάνιση δεν λειτουργούν πλέον μόνο χρηστικά, προστατεύοντας τα μάτια από τον ήλιο, αλλά είναι αυτό το αξεσουάρ που θα αναδείξει την εμφάνισή σου και θα κάνει δήλωση μόδας. Φέτος, μάλιστα, η Carrera προτείνει τα oversized γυαλιά ηλίου, σε διάφορα χρώματα φακών και σκελετών, που εύκολα θα τονίσουν την εικόνα σου και λειτουργήσουν ως statement κομμάτι ακόμα και στο πιο minimal look.

κόκκινα γυαλιά safilogroup.com

Δες, μάλιστα, πώς ξεχώρισαν στη φωτογράφιση που έκανε το youweekly.gr για το fashion editorial Beachwear Trends, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Για σένα, λοιπόν, που αναζητάς ένα αξεσουάρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, τα γυαλιά ηλίου Carrera είναι το must-have αξεσουάρ στο οποίο θα... υποκύψεις. Τα "σταρ" κομμάτια ανάμεσα στους επωνύμους αλλά και στις trendsetters και fashion influencers, θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα, για iconic εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.


Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, διάλεξε ένα (γιατί όχι και όλα!) από τα 5 must-have γυαλιά ηλίου Carrera από τη safilogroup.com, που θα κλέψει εύκολα τον... θαυμασμό στο πέρασμά σου!

5 must-have γυαλιά ηλίου που θα φοράς το καλοκαίρι του 2024

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η Carrera προσφέρει μια συγκλονιστική γυναικεία συλλογή με τα πιο hot γυαλιά ηλίου, εμπνευσμένα από εμβληματικά σχέδια και λεπτομέρειες, διατηρώντας πάντα την φρεσκάδα και το τολμηρό ύφος της Carrera.


Με σκουρόχρωμους ή διάφανους σκελετούς, δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με το στυλ, μέσα από αυτά τα 5 must-have γυαλιά ηλίου, τονίζοντας τη γυναίκα Carrera που κρύβεις μέσα σου: Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ξεχωρίζει από το πλήθος και γίνεται πρότυπο κομψότητας και φινέτσας.

γυαλιά ηλίου Carrera

 γυαλιά ηλίου Carrera με διάφανο σκελετό

καφέ  γυαλιά ηλίου Carrera

μαύρα  γυαλιά ηλίου Carrera

γκρι-μαύρα  γυαλιά ηλίου Carrera

Γιατί να επιλέξεις τα γυαλιά ηλίου Carrera


Τολμηρά και κομψά: Aυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου από ασετάτ εκφράζουν το τολμηρό στυλ της Carrera με τον έντονο και μπιζουτέ σχεδιασμό τους σε σχήμα πεταλούδα και το μεταλλικό λογότυπο «C» της Carrera που είναι ανάγλυφο στους βραχίονες.

Kατάλληλα και για οφθαλμικούς φακούς, θα τα ανακαλύψεις σε μια μοδάτη χρωματική παλέτα με γαλακτερές και θηλυκές αποχρώσεις:

  • Διαφανές γκρι με γκρι ντεγκραντέ φακούς
  • Γαλακτερό κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς
  • Καφέ/ ντεγκραντέ μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς
  • Μαύρο με γκρι φακούς
  • Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς

* H γυνακεία συλλογή Carrera είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών και πολυκαταστήματα, καθώς και online στο carreraworld.com.

Info