Η δίαιτα της μίας νύχτας: Βήμα - βήμα τι να κάνεις για να ξυπνήσεις... μια άλλη!

Η κρυφή δίαιτα όλων των διαιτολόγων!

Η δίαιτα της μίας νύχτας: Βήμα - βήμα τι να κάνεις για να ξυπνήσεις... μια άλλη!

Κάντε την δίαιτα της νύχτας και θα μας θυμηθείτε! Βήμα βήμα το πρόγραμμα για να ξυπνήσετε μια άλλη!

Η "δίαιτα έκτακτης ανάγκης" θα σας δείξει πώς να αφαιρέσετε το λίπος της κοιλιάς με έναν εξαιρετικά χρήσιμο τρόπο, σε μια μόνο νύχτα. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή η δίαιτα είναι εκπληκτική, διότι όχι μόνο ισοπεδώνει την κοιλιά σας και εξαλείφει τα επιπλέον κιλά, αλλά καίει και θερμίδες. Αυτή η δίαιτα θα σας βοηθήσει επίσης να αποτοξινώνετε και να καθαρίζετε το σώμα σας μόνο σε 24 ώρες. Βασίζεται εξ ολοκλήρου σε χυμούς, smoothies και τσάγια.

Εδώ είναι η ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Στις 8 το πρωί: Πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Στις 10 π.μ.: Πιείτε ένα ποτό νερό με πορτοκάλι ή χυμό μήλου.

Στις 12 το μεσημέρι: Πιείτε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στη 1 μ.μ.: Πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό με χυμό καρότου.

Στις 3 μ.μ.: Πιείτε ένα φλιτζάνι τσαγιού που σου αρέσει.

Δείτε ακόμη: «Η δίαιτα που με βοήθησε να μπω ξανά στο νούμερο 27» Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της

Στις 5 μμ .: Πιείτε ένα ποτήρι φυσικό χυμό που σας αρέσει.

Στις 7 μμ .: Πιείτε ένα άλλο φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στις 9 μμ .: Πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό γκρέιπφρουτ.

Στις 10 μμ .: Τελειώστε την ημέρα σας με τον ίδιο τρόπο που την ξεκινήσατε. Πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Σημείωση: Μην προσθέτετε τεχνητά γλυκαντικά ή πρόσθετα συστατικά σε τσάγια και χυμούς. Θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε αυτή τη δίαιτα, διότι σε μόλις 24 ώρες θα έχετε ένα επίπεδο στομάχι. Θα καθαρίσετε επίσης ολόκληρο το σώμα σας από όλες τις τοξίνες, θα αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και πολύ πιο ευτυχισμένοι και το καλύτερο είναι ότι θα μάθετε πώς να αφαιρέσετε το λίπος της κοιλιάς ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δίαιτα όποτε θέλετε.

Λέτε να την έκανε κι εκείνη; Γνωστή ηθοποιός έχασε 13 κιλά με τον πιο απίστευτο τρόπο!

5+1 τροφές που πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε αν θέλετε να αδυνατίσετε!

Διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι σωστό να αποκλείουμε συγκεκριμένες τροφές από το διαιτολόγιο, ειδικά όταν θέλουμε να χάσουμε κιλά, αφού μια αυστηρή δίαιτα μπορεί να οδηγήσει στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Εντούτοις, υπάρχουν ορισμένες τροφές που καλό είναι να μην καταναλώνουμε όταν κάνουμε δίαιτα, αφού όχι μόνο δεν μας χορταίνουν αλλά μας αφήνουν να πεινάμε περισσότερο!

1.Σνακ που περιέχουν μόνο υδατάνθρακες: Εάν συνηθίζετε να τρώτε σκέτο ψωμί, δημητριακά ή κράκερ, τότε θα έχετε παρατηρήσει ότι μετά από λίγο πεινάτε ακόμα περισσότερο. Όταν τρώμε σκέτους υδατάνθρακες ο οργανισμός μας τους μετατρέπει σε σάκχαρα και παράγει ινσουλίνη προκειμένου να τα απορροφήσει. Έτσι καταλήγουμε με μειωμένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, το οποίο σημαίνει ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ζάχαρη για να αποκτήσουμε ενέργεια. Συνοδέψτε το ψωμί με τυρί χαμηλών λιπαρών ή φυστικοβούτυρο.

2. Κατεψυγμένα γεύματα: Κάποια κατεψυγμένα γεύματα περιέχουν νάτριο προκειμένου να διατηρηθούν, ένα συστατικό που δημιουργεί κατακράτηση υγρών, ενώ συχνά περιέχουν πολλές θερμίδες χωρίς να χορταίνουν.

3.Σνακ που περιέχουν υψηλά ποσοστά φυτικών ινών: Οι φυτικές ίνες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και μας χορταίνουν ακόμα κι όταν δεν καταναλώνουμε πολλές θερμίδες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, εντούτοις, είναι να μην καταναλώνετε σε ένα μόνο σνακ την ποσότητα φυτικών ινών που πρέπει να λαμβάνετε μέσα σε μια ημέρα, δηλαδή περίπου 25 γραμμάρια. Αντίθετα, αν τρώτε σε κάθε γεύμα φρούτα και λαχανικά που περιέχουν φυτικές ίνες, τότε θα καταφέρετε να ακολουθήσετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή.

4. Τροφές χαμηλών λιπαρών: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι τείνουν να καταναλώνουν έως 30% περισσότερο φαγητό όταν γνωρίζουν ότι είναι χαμηλό σε λιπαρά.

undefined

5. Χυμούς με ζάχαρη: Οι χυμοί που περιέχουν ζάχαρη, έχουν περισσότερες θερμίδες από τους φυσικούς χυμούς ή τα φρούτα, για αυτό αν θέλετε να χάσετε κιλά προτιμήστε να καταναλώσετε απλά ένα φρούτο.

undefined

6. Αλκοόλ: Μπορεί κάποια ποτά να περιέχουν λιγότερες θερμίδες από κάποια άλλα, αλλά το αλκοόλ σε γενικές γραμμές δεν βοηθάει στην απώλεια κιλών. Τα ποτά περιέχουν κενές θερμίδες, χωρίς να περιέχουν δηλαδή θρεπτικά συστατικά, και συχνά δημιουργούν αίσθημα πείνας.