Μείον 4 κιλά με την δίαιτα του λεμονιού - Προσοχή! Την κάνεις μόνο μια εβδομάδα τον μήνα

Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής για όλες τις ημέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείον 4 κιλά με την δίαιτα του λεμονιού - Προσοχή! Την κάνεις μόνο μια εβδομάδα τον μήνα

Θες η ζυγαριά σου να δείξει γρήγορα μείον 4 κιλά και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Προσοχή! Εμείς σου βρήκαμε την δίαιτα του λεμονιού αλλά είναι σημαντικό να την κάνεις μόνο μια εβδομάδα τον μήνα.

Είναι από τις δίαιτες εξπρές που σου δίνουν την δυνατότητα να ξεφουσκώσεις άμεσα και να μπεις σε εκείνο το καταραμένο (επειδή δεν κλείνει το φερμουάρ) κολλητό μαύρο φόρεμα για το ραντεβού σου.

Αναλυτικό πλάνο διατροφής για την δίαιτα λεμονιού - Μείον 4 κιλά σε μια εβδομάδα

Πρωινό

  • 1 ποτήρι δροσερή σπιτική λεμονάδα

Δεκατιανό

  • 2 μήλα ή δύο πορτοκάλια ή ένα μεγάλο γκρέιπφρουτ.

Η λεμονάδα ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας και το σώμα αποβάλλει τοξίνες. Το δεκατιανό πρέπει να καταναλωθεί αφού περάσουν δύο ώρες από τη στιγμή που θα πιείτε τη λεμονάδα. Μαζί με τα φρούτα μπορείτε να φάτε λίγους ξηρούς καρπούς, όπως καρύδια, ανάλατα αμύγδαλα ή φουντούκια.

Μεσημεριανό

  • Μία μερίδα εστιατορίου κόκκινο κρέας, κοτόπουλο (βραστό ή ψητό) ή μοσχάρι (βραστό) με γιαούρτι.

Απογευματινό

  • Φρέσκια πράσινη σαλάτα με ελαιόλαδο (μία κουταλιά της σούπας) και λίγο αλάτι.

Βραδινό

  • Βραστά αυγά (2-3) με μια σαλάτα από αγγούρι ή μαρούλι, με ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.Το βραδινό πρέπει να καταναλώνεται μέχρι και τις 6 μ.μ. Πίνετε άφθονο νερό ή ένα λίτρο πράσινο τσάι ( περίπου 4 φακελάκια πράσινου τσαγιού σε 1 λίτρο νερού).

Γιατί το λεμόνι βοηθάει στο να χάσουμε κιλά

Τα λεμόνια είναι ένα από τα καλύτερα όπλα της φύσης στο κάψιμο του λίπους.Μια διατροφή που αποτελείται από λεμόνια θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σε καθημερινή βάση και θα είστε σε θέση να αποκτήσετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Χρησιμοποιώντας τη συνταγή που περιγράφεται παρακάτω σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή θα μπορέσετε να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα, σχεδόν 1 kg ημερησίως. Αυτό το ποτό θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες που συσσωρεύονται κάθε μέρα στο σώμα σας και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το σώμα μας χάνει βιταμίνη C κάθε μέρα, και αυτός είναι ένας από τους ποιο υγιεινούς τρόπους για την αναπλήρωση του.

Ωστόσο, μια ακόμα δίαιτα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο είναι αυτή της κανέλας! Δείτε την εδώ αναλυτικά