Δίαιτα Skardeil: Διέρρευσε από ιατρείο και είναι στερητική

Θα κρατιέσαι μια ζωή αδύνατη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίαιτα Skardeil: Διέρρευσε από ιατρείο και είναι στερητική

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κρατιέσαι μια ζωή αδύνατη, με μερικές αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες; Η ιατρική δίαιτα Skardeil, που διέρρευσε από ιατρείο και είναι στερητική, υποστηρίζει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να κάνουμε σωστούς συνδυασμούς τροφών.

Η φιλοσοφία της είναι να τρως πολλή πρωτεΐνη, και την αναλύουμε ώστε να δεις τελικά αν σου ταιριάζει. Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών πάντως, αξίζει μια δοκιμή.

Διαβάστε, επίσης, εδώ και για την δίαιτα Banting που την προτείνουν οι γιατροί και χάνεις γρήγορα λίπος

Αναλυτικά τι αναφέρει η δίαιτα Skardeil

Ο εμπνευστής της δίαιτας είναι ο Δρ. Τάουνερ ο οποίος ασκούσε το επάγγελμα του γιατρού στο Σκάρσνταίηλ της Νέας Υόρκης (από όπου πήρε και το όνομα της η δίαιτα). Ο Δρ. Τάουνερ αφού μελέτησε τα μειονεκτήματα και τις ελλείψεις των άλλων διαιτητικών προγραμμάτων, θέλησε να δημιουργήσει μια δίαιτα απλή, αποτελεσματική, μικρής χρονικής διάρκειας που θα επέτρεπε στους ασθενείς να ελέγχουν το βάρος τους για μια ζωή.

Η Δίαιτα Skardeil αποτελεί μια στερητική και άλιπη δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνη. Παρέχει μέχρι και 1000 θερμίδες ημερησίως με ποσοστό 43% σε πρωτεΐνες, 22,5% σε λίπη και 34,5% σε υδατάνθρακες.

Δείτε στο glitter.gr τι είναι αναλυτικά η δίαιτα skardeil