Μείον 5 κιλά σε 4 εβδομάδες πριν το καλοκαίρι: Πρόγραμμα διατροφής με μακαρόνια, παϊδάκια και...

Κι όμως, θα δεις μεγάλη διαφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείον 5 κιλά σε 4 εβδομάδες πριν το καλοκαίρι: Πρόγραμμα διατροφής με μακαρόνια, παϊδάκια και...

Ο καιρός έχει ήδη φτιάξει - αν και αυτές τις ημέρες θα βρέξει σε κάποιες περιοχές (δείτε εδώ αναλυτικά) και ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας πλησιάζει με ταχύτητα φωτός. Αν θέλεις να "ξεφουσκώσεις" λίγο αλλά δεν έχεις όρεξη να τρως όλη μέρα σαλάτα και γιαούρτια, το παρακάτω διατροφικό πλάνο που σου προτείνει το Youweekly.gr μπορεί να κάνει την όλη διαδικασία λίγο πιο... γευστική!

Αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα να ξέρεις, ενδέχεται να χάσεις μέχρι και 5 κιλά!

Πρόγραμμα διατροφής 4 εβδομάδων

  • Δευτέρα: Ξεκινήστε τη μέρα με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε πλιγούρι βρώμης με μούρα και γιαούρτι. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε κοτόπουλο ή ψάρι στη σχάρα με λαχανικά. Για δείπνο, φάτε μια σαλάτα με σάλτσα από ελαιόλαδο και ξύδι.
  • Τρίτη: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε ομελέτα με τοστ. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε μια σαλάτα με τόνο. Για δείπνο, φάτε σολομό στη σχάρα με λαχανικά.
  • Τετάρτη: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε ελληνικό γιαούρτι με μέλι και δημητριακά. Για μεσημεριανό, φάτε ψητό στήθος γαλοπούλας με κινόα και σαλάτα λαχανικών. Για βραδινό, φάτε σούπα φακής με τραγανό ψωμί.
  • Πέμπτη: Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε ομελέτα με τοστ ολικής άλεσης. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε ψητά λαχανικά με φέτα. Για βραδινό, φάτε μοσχαρίσιο κρέας με ρύζι.

διατροφή πριν το καλοκαίρι

  • Την Παρασκευή: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε κουάκερ με φρούτα. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε κοτόσουπα. Για δείπνο, φάτε αρνίσια παϊδάκια σχάρας με ψητά λαχανικά.
  • Το Σάββατο: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε τηγανίτες με γιαούρτι και μούρα. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε σαλάτα με κοτόπουλο ή ψάρι στα κάρβουνα. Για δείπνο, φάτε σπαγγέτι μπολονέζ.
  • Την Κυριακή: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φάτε τοστ και γιαούρτι. Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε ζυμαρικά με βοδινό. Για βραδινό, φάτε μακαρόνια με λίγο τυρί σκέτο.

Προσοχή

Μην μπερδεύετε τις ημέρες και μην επαναλαμβάνεται παραπάνω από μια φορά μια συγκεκριμένη ημέρα μέσα στην εβδομάδα.