Τέλειο σώμα για μπικίνι; Με αυτά τα κολπάκια, που σίγουρα δεν γνώριζες, θα το αποκτήσεις σε χρόνο dt!

Τέλειο σώμα για μπικίνι; Με αυτά τα κολπάκια, που σίγουρα δεν γνώριζες, θα το αποκτήσεις σε χρόνο dt!

Υπάρχουν μαγικές δίαιτες που μεταμορφώνουν το σώμα σου μέσα σε δύο εβδομάδες ή ασκήσεις που σηκώνουν τους γλουτούς μέσα σε 10 μέρες; Όχι.


Υπάρχουν δίαιτες και ασκήσεις που κάνουν θαύματα, όταν τις ακολουθείς για ένα εύλογο διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι και να μην κάνεις τίποτα.

Αν θέλεις φέτος το καλοκαίρι να αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου και να μην κρύβεσαι κάτω από την πετσέτα τότε ακολούθησε τους παρακάτω 10 κανόνες:

1.Να τρως κανονικά: Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις καμιά δίαιτα εξπρές ούτε βέβαια και να αρχίσεις να καταβροχθίζεις παγωτά και πίτσες. Όσο τρως κανονικές μερίδες από τα νόστιμα πιάτα που προσφέρει η ελληνική κουζίνα και προσέχεις ώστε να μην καταναλώνεις γλυκά και παχυντικά τρόφιμα, θα μπορείς να χάσεις κιλά με τον ρυθμό που σου επιβάλλει ο οργανισμός σου ώστε να μην τα ξαναπάρεις.

2.Διάλεξε ένα μπικίνι που να σου ταιριάζει: Δεν χρειάζεται να ‘μπεις’ σε κάποιο μικροσκοπικό μπικίνι για να είσαι όμορφη. Διάλεξε ένα μπικίνι που να ταιριάζει στο σωματότυπό σου και κρύβει τις ατέλειες.

3.Μην συγκρίνεις: Τα κορίτσια στα περιοδικά και τα κορίτσια στην παραλία μπορεί να έχουν το σώμα που ζηλεύεις αλλά σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις άλλες γυναίκες. Κανείς δεν περιμένει από εσένα να έχεις το σώμα της Gisele για αυτό μην έχεις κι εσύ την ίδια προσδοκία από τον εαυτό σου.

4.Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου: Στόχος πρέπει να είναι να είσαι υγιής και όμορφη κι όχι να γίνεις σαν τις διάσημες σταρ. Εκείνες, εξάλλου, έχουν από πίσω τους μια ομάδα διατροφολόγων, γυμναστών και σεφ που παρακολουθούν το κάθε τους βήμα και την κάθε τους μπουκιά.

5.Μην στερείσαι: Αν έχεις έντονη επιθυμία για σοκολάτα ή για παγωτό, μην πιέζεις τον εαυτό σου. Κατανάλωσε μια μικρή ποσότητα και πρόσεξε ώστε την επόμενη μέρα να κρατήσεις τις ισορροπίες στην διατροφή σου.

6.Να κάνεις γυμναστική για να αισθανθείς καλύτερα και όχι για να αποκτήσεις τέλειο σώμα. Αυτό κάνουν, άλλωστε, όλες αυτές οι γυναίκες με τα καλλίγραμμα σώματα που βλέπεις στην παραλία.

7.Μην έχεις κόμπλεξ για συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου: Μεγάλα οπίσθια, μικρό στήθος, πιασίματα, κυτταρίτιδα: Αποδέξου το σώμα σου όπως είναι. Δεν λένε ότι η ομορφιά βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση;

8.Άκου τις φίλες σου: Συνήθως σου λένε ότι ‘είναι στο μυαλό σου’, ‘δεν φαίνεται τόσο έντονα’ και άλλα τέτοια. Ίσως να έχουν δίκιο.

9.Να πίνεις νερό: Το νερό κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου αλλά και στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά. Πίνε περισσότερο νερό και σύντομα θα δεις ότι θα νιώθεις πιο όμορφη!

10.Να χαμογελάς: Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκουραστείς, να περάσεις καλά και να χαμογελάσεις. Κρίμα δεν είναι να χαραμίσεις τις διακοπές σου, επειδή δεν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου;

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τη δοκιμάσαμε και σας την προτείνουμε: Δίαιτα ενεργοποίησης του μεταβολισμού!

«Έτσι θα χάσεις 2 κιλά σε 1 εβδομάδα!» – Η δίαιτα της Δούκισσας Νομικού με σούπερ αποτελέσματα!

Αυτή είναι η ηλικία που η μοναξιά χτυπάει «κόκκινο»!