Θες να "ξεφουσκώσεις" σε χρόνο dt; Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε μια ημέρα!

Θες να

Σε κάθε περίπτωση το σωστό αδυνάτισμα απαιτεί χρόνο και δέσμευση, τα παρακάτω όμως κόλπα μπορεί να βοηθήσουν να νιώσετε πιο ανάλαφρη και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μία μόλις μέρα...

Ζεστό νερό με λεμόνι διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: H απόλυτη δίαιτα για μετά τις γιορτές! Χάσε 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!

Μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί ξυπνά το πεπτικό σύστημα και βοηθά τα… πράγματα να κινηθούν. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του, μπορείτε να πιείτε πράσινο τσάι με λεμόνι.

Πρωινό χωρίς γαλακτοκομικά

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν δυσάρεστα το στομάχι τους μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών. Αν είστε κι εσείς από αυτούς, άφηστε το γάλα και το γιαούρτι έξω από το πρωινό σας.

Αποτοξίνωση με yoga

Οι στάσεις και οι κινήσεις της yoga σας βοηθούν να απαλλάξετε το σώμα σας από τις τοξίνες βοηθώντας την πέψη σας. Εξάλλου, ένα μάθημα yoga είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα για να νιώθετε ήρεμη και ευχαριστημένη με τον εαυτό σας.

Φάτε κινόα

Στα πολλά θρεπτικά συστατικά της κινόα περιλαμβάνονται οι φυτικές ίνες και το κάλιο, που είναι και τα δύο σημαντικά αν θέλετε να νιώθετε λιγότερο φουσκωμένη. Όπως αναφέρει το Shape, συνδυάστε την κινόα με ποικιλίες λαχανικών και φρούτα για ένα ελαφρύ, νόστιμο και χορταστικό γεύμα.

Δείτε επίσης: Η δίαιτα-αστραπή του καρδιολόγου που κάνει θραύση! Γίνε άλλος άνθρωπος μέσα σε δυο εβδομάδες...

Φάτε ένα τροπικό σνακ

Ο ανανάς και η παπάγια περιέχουν ένζυμα - βρομελαΐνη και παπαΐνη αντίστοιχα - που βοηθούν να εξαφανιστεί το φούσκωμα διασπώντας τις πρωτεΐνες και διευκολύνοντας την πέψη. Μπορείτε να φάτε για σνακ ένα μπολ φρουτοσαλάτα με ανανά και παπάγια ή να τα πολτοποιήσετε στο μπλέντερ μαζί με λίγο νερό ή νερό καρύδας και να φτιάξετε ένα νόστιμο smoothie.

Φάτε ένα πλούσιο σε φυτικές ίνες σνακ

Πολλές γυναίκες δεν παίρνουν αρκετές φυτικές ίνες, οι οποίες είναι το μυστικό για να νιώθετε χορτάτη, γεμάτη ενέργεια και να αποφεύγετε τα φουσκώματα. Βάλτε στόχο να καταναλώνετε 25 με 30 γραμμάρια ίνες τη μέρα: φτάστε το στόχο σας επιλέγοντας για σνακ τροφές με πολλές φυτικές ίνες όπως αβοκάντο, βατόμουρα, σπόρους chia και αχλάδια. Θυμηθείτε μόνο να αποφεύγετε τροφές όπως τα φασόλια και τα σταυρανθή λαχανικά όπως το λάχανο, τα λαχανάκια Βρυξελλών και το μπρόκολο που μπορεί να σας φουσκώσουν.

Όχι στο αλκοόλ

Είτε είναι ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό είτε ένα κοκτέιλ μετά τη δουλειά, αυτό το ποτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε φουσκωμένη για πολλούς λόγους. Όχι μόνο το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πέψη, αλλά τα σάκχαρα στο φρουτώδες κοκτέιλ σας μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε και πιο νωθρή. Και επιπλέον, τα ποτά μπορεί να σας οδηγήσουν σε ανθυγιεινές επιλογές όταν φτάσει η ώρα του δείπνου.

Δείτε επίσης: Αποτοξίνωση με τη σούπα του Ιπποκράτη! Ο εύκολος τρόπος για να χάσεις τα κιλά των γιορτών...

Ψήφιστε σπαράγγια

Τα σπαράγγια ενθαρρύνουν την υγεία του πεπτικού δραστηριοποιώντας την ανάπτυξη καλών βακτηρίων στον οργανισμό σας. Φάτε ένα δείπνο με πολλά λαχανικά και προσθέστε άπαχη πρωτεΐνη όπως κοτόπουλο ή ψάρι για ακόμη περισσότερες ιδιότητες κατά του φουσκώματος.

Παραλείψτε το γλυκό

Οι λιπαρές, γλυκές τροφές μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα, όπως και οι τροφές με πολλά τεχνητά γλυκαντικά. Για επίπεδη κοιλιά παραλείψτε τα γεμάτα υδατάνθρακες, γλυκά επιδόρπια και προτιμήστε φρέσκα φρούτα τα οποία περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και νερό και θα σας βοηθήσουν να ξεφουσκώσετε.

Πιείτε ένα αποτοξινωτικό ρόφημα

Μπαχαρικά όπως η κανέλα και το τζίντζερ βοηθούν να καθαρίσει το σύστημά σας, οπότε πιείτε μια κούπα αποτοξινωτικού ροφήματος πριν πέσετε στο κρεβάτι. Ένα ρόφημα δυόσμου μπορεί επίσης να βοηθήσει να μαλακώσει το στομάχι σας, οπότε διαλέξτε το αν χρειάζεστε ένα δροσιστικό τελείωμα για το δείπνο σας.

Νωρίς για ύπνο

Ο ύπνος βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού σας, οπότε η έλλειψή του μπορεί να σας κάνει να νιώθετε νωθρή με περισσότερους από έναν τρόπους. Προσπαθήστε να κοιμάστε επτά με εννιά ώρες κάθε βράδυ και κάντε το σώμα σας να δουλεύει στο φουλ.

Δείτε επίσης: Μόνο στο Youweekly.gr: Το διατροφικό πλάνο της Χριστίνας Μπόμπα για μετά τα Χριστούγεννα!

Ρίξτε τους ρυθμούς στα γεύματά σας

Όταν τρώτε πολύ γρήγορα μπορεί να παγιδευτεί αέρας μέσα στο πεπτικό σας σύστημα. Οπότε τρώτε αργά για να ελαχιστοποιηθεί το φούσκωμα που προκαλείται από αυτή την αιτία.

Μη μασάς τσίχλα

Αυτό είναι ένα μυστικό των μοντέλων. Και δεν είναι μόνο επειδή η μάσηση μπορεί να σας κάνει να καταπιείτε περισσότερο αέρα. Πολλές τσίχλες περιέχουν αλκοόλες ζάχαρης, οι οποίες μπορούν επίσης να σας κάνουν να νιώθετε φουσκωμένη.

Το παλιό καλό Η2Ο βοηθά να ξεπλυθούν από τον οργανισμό σας οι τοξίνες και το επιπλέον αλάτι (το οποίο μπορεί να είναι υπεύθυνο για εκείνη την αίσθηση φουσκώματος), γι’ αυτό υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να πίνετε περισσότερο νερό στη διάρκεια της ημέρας. Ένας έξυπνος τρόπος για να μην ξεχνιέστε είναι να έχετε πάντα δίπλα σας ένα μπουκαλάκι με νερό.

Ελέγχετε τις μερίδες

Ο λόγος που θα μπορούσατε να νιώθετε χορτάτη και φουσκωμένη θα μπορούσε να είναι το μέγεθος των μερίδων σας. Αν διαπιστώσετε πως νιώθετε συνεχώς φουσκωμένη μετά το φαγητό σας, δοκιμάστε να σερβίρετε μικρότερες μερίδες. Ένα καλό κόλπο είναι να σερβίρετε το φαγητό σας σε μικρότερα πιάτα.