Δίαιτα express με ανανά! Τα αποτελέσματα που θα δεις σε μόλις... 3 ημέρες!

Τα οφέλη που δεν ήξερες...

Δίαιτα express με ανανά! Τα αποτελέσματα που θα δεις σε μόλις... 3 ημέρες!

Ο ανανάς είναι γνωστός ως ο βασιλιάς των φρούτων, το φρούτο που στο παρελθόν ήταν διαθέσιμο μόνο στους ιθαγενείς των τροπικών και στους πλούσιους Ευρωπαίους!

Αυτό το τροπικό φυτό προέρχεται από την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και την Παραγουάη. Ένας ώριμος και ζουμερός ανανάς σίγουρα θα ικανοποιήσει τον πόθο σας για κάτι γλυκό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το έξυπνο κόλπο με το μολύβι ματιών που θα κάνει ακόμα πιο σταθερή τη σκιά σου!

Εκτός όμως από τη νοστιμιά του, υπάρχουν και πολλά οφέλη για την υγεία, επειδή είναι πλούσιος σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και περιέχει μια μικρή ποσότητα λιπών και χοληστερόλης. Σ' αυτό το άρθρο θα δούμε συνολικά τα οφέλη για τον οργανισμό μας και θα σας παρουσιάσουμε τη δίαιτα των 3 ημερών με ανανά.

Δείτε ακόμη: Μάριος Πρίαμος-Βιργινία Δικαιούλια: Paparazzi! Νέο ζευγάρι στην πόλη;

Δοκιμάστε τη δίαιτα των 3 ημερών με ανανά…

Η δίαιτα με ανανά είναι ένα περιοριστικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στα υποτιθέμενα οφέλη απώλειας βάρους από τον ανανά. Ο ανανάς λόγω ότι είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, θειαμίνη, κάλιο και μαγγάνιο, έχει οδηγήσει σε θεωρίες σχετικά με τα δυνητικά οφέλη του στην απώλεια βάρους. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές δίαιτας με ανανά, όπως η δίαιτα τριών ημερών με ανανά, που σε γενικές γραμμές είναι αναμφίβολη σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της.

Οι τρεις ημέρες δίαιτα με ανανά, είναι η πιο κοινή και δημοφιλής μορφή της δίαιτας ανανά. Αυτή η δίαιτα συνήθως θεωρείται μια διατροφή μανίας. Η γενική προσέγγιση είναι ότι χρησιμοποιεί κονσέρβες τόνου ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Την πρώτη ημέρα της δίαιτας τρώτε μόνο φρέσκο ανανά και μεγάλες ποσότητες νερού. Την δεύτερη ημέρα, εκτός από το ανανά και νερό, τρώτε δύο μικρές κονσέρβες τόνου μεταξύ των γευμάτων. Την τρίτη ημέρα επαναλαμβάνετε το σχέδιο της πρώτης ημέρας.

Το βασικό πλεονέκτημα της δίαιτας είναι η εύκολη διαθεσιμότητα του ανανά και οι κονσέρβες τόνου στις περισσότερες περιοχές. Επιπλέον, ο ανανάς είναι ιδιαίτερα θρεπτικός. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις της βιταμίνης C, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Το μαγγάνιο που βρίσκεται στον ανανά είναι ζωτικής σημασίας σε αντιδράσεις ενζύμων, καθώς και στη λειτουργία των νεφρών και του θυρεοειδούς. Ο ανανάς περιέχει επίσης κάλιο, έναν ηλεκτρολύτη που ελέγχει το ρυθμό της καρδιάς, τη σύσπαση των μυών και τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων .

Τα οφέλη για την υγεία

Ο ανανάς περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη. Η βρομελίνη διασπά τις πρωτεΐνες και έχει φυσικές αντί – φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ο ανανάς επίσης βοηθά στην επούλωση του πονόλαιμου, της αρθρίτιδας και του πόνου στις αρθρώσεις. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και στη μείωση του πόνου μετά από χειρουργική επέμβαση και αθλητικούς τραυματισμούς. Για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του, ο ανανάς πρέπει να καταναλώνεται ανάμεσα στα γεύματα, χωρίς άλλα τρόφιμα. Και αυτό γιατί η βρομελίνη βελτιώνει την πέψη.