Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ! Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστα συμπληρώματα διατροφής!

Μεγάλη προσοχή!

Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ! Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστα συμπληρώματα διατροφής!

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης των πορτογαλικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων!


«Tα προϊόντα Diet slim και PowerFite παρουσιάζονται ως συμπληρώματα διατροφής και δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στη χώρα μας, ειδικά μέσω διαδικτύου», αναφέρει ο Οργανισμός.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάνος Καλλίτσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου βλέποντας το όπλο στο δικαστήριο! (Βίντεο)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού έλεγχου που διενεργήθηκε από την αρμόδια Αρχή της Πορτογαλίας, τα προϊόντα περιέχουν τις φαρμακευτικές ουσίες φουροσεμίδη, φλουοξετίνη, βουπροπιόνη, σιβουτραμίνη, χωρίς αυτές να δηλώνονται στην επισήμανση. Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Στο νοσοκομείο με ραγισμένα πλευρά πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

TAGS