H super χημική δίαιτα: Χάστε 7 κιλά σε 7 μέρες!

Κάνει θαύματα!

H super χημική δίαιτα: Χάστε 7 κιλά σε 7 μέρες!

Όσες θέλετε να χάσετε γρήγορα κιλά και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόνο επτά μέρες, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω χημική δίαιτα.

Πρόκειται για μια εύκολη και πολύ αποτελεσματική δίαιτα, που δεν σας αφήνει να πεινάτε και έχει θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα! Εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα τρώγοντας υγιεινά!

Πρώτη μέρα

Η πρώτη μέρα είναι ίσως και η πιο σημαντική μέρα από όλες. Αν καταφέρετε να την ολοκληρώσετε χωρίς να παρεκκλίνετε, τότε σίγουρα θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο των 7 ημερών. Την πρώτη μέρα λοιπόν, μπορείτε να τρώτε ό,τι και όσο φρούτα θέλετε εκτός από μπανάνες! Μπορείτε να τρώτε, πεπόνια, φράουλες, ακτινίδια, πορτοκάλια, σταφύλια κ.λ.π. Θα πρέπει επίσης να πιείτε από 8-12 ποτήρια νερό. Αν νιώθετε πείνα, απλά καταναλώστε ένα φρούτο που σας αρέσει! Δεν επιτρέπεται επίσης κανένα λαχανικό βραστό ή ωμό!

Δεύτερη μέρα

Τη δεύτερη μέρα μπορείτε να καταναλώσετε όσα λαχανικά ωμά ή βραστά θέλετε. Μπορείτε να φάτε αγγουράκια, βραστά κολοκυθάκια, μπρόκολο, κουνουπίδι, μαρούλια, πιπεριές και καρότα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε ή να τα φάτε μεμονωμένα. Ακόμη μπορείτε να φάτε και πατάτες βραστές ή ψητές. Το λάδι και το αλάτι επιτρέπονται ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσετε τα 8-12 ποτήρια νερό. Τα φρούτα απαγορεύονται.

Τρίτη μέρα

Την τρίτη μέρα, μπορείτε να φάτε όσα φρούτα και λαχανικά θέλετε τόσο από την πρώτη μέρα όσο και τη δεύτερη. Θα πρέπει να θυμάστε να πίνετε 8-12 ποτήρια νερό.

Τέταρτη μέρα

Την τέταρτη μέρα δεν μπορείτε να καταναλώσετε ούτε φρούτα ούτε λαχανικά όπως τις πρώτες τρεις μέρες. Επιτρέπεται να φάτε μόνο 8-10 μπανάνες και να πιείτε μέχρι 3 ποτήρια γάλα. Μην ξεχνάτε το νερό. 8-12 ποτήρια νερό απαραιτήτως!

Πέμπτη μέρα

Την πέμπτη μέρα, μπορείτε να καταναλώσετε μία κούπα ρύζι και 6-7 ντομάτες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή τη μέρα σημαντικό είναι να πιείτε 12-15 ποτήρια νερό.

Έκτη μέρα

Την προτελευταία μέρα της δίαιτάς σας, μπορείτε να καταναλώσετε μέσα στη μέρα 1 κούπα ρύζι και να καταναλώσετε ό,τι λαχανικά θέλετε από την ομάδα της δεύτερης μέρας. Μην ξεχνάτε το νερό!

Έβδομη μέρα

Την έβδομη και τελευταία μέρα, μπορείτε να φάτε μία κούπα ρύζι, ό,τι λαχανικά θέλετε και να πιείτε αρκετούς φυσικούς χυμούς φρούτων. Σίγουρα αυτή η μέρα θα είναι πολύ εύκολη μιας και μπορείτε να καταναλώσετε ό,τι λαχανικά θέλετε και να γευτείτε νόστιμους φυσικούς χυμούς.

Στο τέλος της δίαιτας, θα παρατηρήσετε ότι θα έχετε ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά σας, ενώ θα νιώθετε ευεξία. Σίγουρα θα έχετε χάσει 4-5 κιλά καθώς και περισσότερα (καθώς οργανισμός με οργανισμό διαφέρει και η απώλεια των κιλών εξαρτάται και από την ποσότητα θερμίδων που κατανάλωνε κάποιος πριν αρχίσει τη δίαιτα).

Μη συνεχίζετε τη δίαιτα για δεύτερη εβδομάδα. Κάντε μια παύση και αρχίστε μία με δύο εβδομάδες μετά!

Express δίαιτα: Χάσε τώρα 10 κιλά σε 1 εβδομάδα!

Express δίαιτα: Ακολούθησε την πιστά και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα! Χάσε τώρα 10 κιλά σε 1 εβδομάδα!

Πρωινό: 1 κούπα γάλα αμυγδάλου με φρέσκα εποχιακά φρούτα

Δεκατιανό: 1/2 μήλο και 200 ml άπαχο γιαούρτι

Μεσημεριανό:

150 γρμ στήθος κοτόπουλο με 100 γρμ πουρέ κολοκύθας και 1 αχλάδι
200 γρμ ψητά λαχανικά και 1 φρούτο της επιλογής σας
200 ml ζωμό από μοσχάρι με 3 κουταλιές της σούπας μαύρο καστανό ρύζι και 1 μανταρίνι
200 γρμ νούντλς με 1 κ.τ.σ σάλτσα της επιλογής σας και ένα ακτινίδιο
200 γρμ ψητά λαχανικά και 1 φρούτο της επιλογής σας
200 γρμ ψητά λαχανικά και 1 φρούτο της επιλογής σας
Απογευματινό: 1 κούπα γάλα αμυγδάλου και φρέσκα εποχιακά φρούτα

Βραδινό:

150 γρμ φιλέτο ψαριού με βραστά καρότα
200 γρμ νούντλς με 1 κ.τ.σ σάλτσα της επιλογής σας
1 πράσινη σαλάτα με 1 μανταρίνι, 3 κ.τ.σ ρόδι, 1 κ.τ.γ ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι για τη γεύση (μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λεμόνι ή ξύδι).
150 γρμ φιλέτο ψαριού με βραστά καρότα
200 ml ζωμό μοσχαριού με 1 κούπα πράσινης σαλάτας και 1 ζελέ διαίτης
200 ml ζωμό μοσχαριού με 1 κούπα πράσινης σαλάτας και 1 ζελέ διαίτης
1 ομελέτα με ένα αβγό, 1 κούπα baby σπανάκι, 1/2 ντομάτα και όσα φρούτα θέλετε.


Πριν τον ύπνο: 1 κούπα πράσινο τσάι