Αυτές είναι οι πιο διάσημες δίαιτες παγκοσμίως σύμφωνα με την... Google!

Η αναζήτηση... μίλησε!

Αυτές είναι οι πιο διάσημες δίαιτες παγκοσμίως σύμφωνα με την... Google!

Θέλετε να χάσετε κιλά με πιο αποτελεσματικές δίαιτες;. Αυτές είναι σύμφωνα με την Google οι πιο διάσημες παγκοσμίως.

Και κάπως έτσι, ακόμη ένας χρόνο πέρασε και ήρθε ένας καινούργιος και μαζί με αυτόν και οι νέοι στόχοι για την ζωή μας και την υγεία μας.

Εγώ όμως θα μιλήσω για την υγεία και συγκεκριμένα για τα κιλά. Για να σας βοηθήσω βρήκα τις πιο διάσημες δίαιτες τις οποίες θα βρεις στην Google.

Αυτές είναι οι δίαιτες λοιπόν που οι περισσότεροι όταν θέλουν να χάσουν κιλά... γκουγκλάρουν:

Intermittent fasting δίαιτα

Η συγκεκριμένη βρίσκεται στην κορυφή. Έκανε την εμφάνιση της πέρυσι. Σε αυτή μέσα σε 8 ώρες μπορείς να φας ότι θες, ωστόσο τις υπόλοιπες 16 δεν πρέπει να τρώτε τίποτα παρά μόνο ποτά με μηδενικές θερμίδες.

Δίαιτα Dr. Sebi

Την δίαιτα αυτή έχει δημιουργήσει ο δρ. Sebi, γεννημένος ως Alfredo Darrington Bowman. Ήταν βοτανολόγος του Honduran και αυτοανακηρυγμένος θεραπευτής.

Η δίαιτα Noom

Αυτή παίρνει την τρίτη θέση στον πίνακα. Περιλαμβάνει δύο προγράμματα διάρκειας 16 εβδομάδων. Όσοι την ακολουθούν έχουν χάσει μέχρι και 18 κιλά μέσα σε αυτές τις εβδομάδες.

Δίαιτα GOLO

Η συγκεκριμένη δίαιτα εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στον πίνακα της αναζήτησης. Έχει τρία "επίπεδα" και σε βοηθάει να χάσεις το λίπος.

Sirtfood δίατα

Περιλαμβάνει κόκκινο κρασί, μαύρη σοκολάτα, μούρα, καφέ, λάχανο, πράσινο τσάι matcha, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, καρύδια, μαϊντανό, κόκκινα κρεμμύδια, σόγια και κουρκούμη.

Όχι υδατάνθρακες, όχι ζάχαρη

Σε αυτή αποφεύγετε για περίπου δέκα μέρες ότι φαγητό έχει υδατάνθρακες Η J.Lo που την ακολούθησε ανέφερε ότι τρώει αγγούρια, κόκκινη πιπεριά, κρεμμύδι, σέλινο, πράσινα φασόλια και κίτρινες πιπεριές. Χωρίς όμως να γνωρίζει πως τα λαχανικά έχουν... υδατάνθρακες.

Η δίαιτα της J.Lo

Αν θέλεις στην διατροφή του να έχεις και υδατάνθρακες και ζάχαρη, τότε η συγκεκριμένη είναι η κατάλληλη.