Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι χάνει τα κιλά από το 6ο παιδί με τον Σπανούλη! Η μυστική της σαλάτα στη δημοσιότητα!

Τα υλικά που βάζει μέσα και της καίνε όλο το λίπος!

Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι χάνει τα κιλά από το 6ο παιδί με τον Σπανούλη! Η μυστική της σαλάτα στη δημοσιότητα!

Έτσι χάνει η Ολυμπία Χοψονίδου τα κιλά από το 6ο παιδί με τον Σπανούλη! Η μυστική της σαλάτα στη δημοσιότητα και έχουμε τα υλικά που της καίνε όλο το λίπος! Αυτή τρώει σχεδόν κάθε φορά μετά την εγκυμοσύνη.

Η πολύτεκνη μητέρα, αμέσως μετά τον θηλασμό, μπαίνει στη φάση της δίαιτας, για να επανέλθει το σώμα της στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, έφτασε τα 86 κιλά στην πέμπτη εγκυμοσύνη της αλλά τα έχασε όλα! Στην 6η εγκυμοσύνη το μοτίβο δεν αλλάζει πολύ και πάντα τρώει πολλές σαλάτες και λίγο λίπος, όταν τελειώνει την φάση του θηλασμού.

Η ίδια ανέβασε στα insta stories την αγαπημένη της σαλάτα, η οποία περιλαμβάνει πράσινα λαχανικά ρόδι και αβοκάντο. Μάλιστα αυτή η συνταγή είναι από τις αγαπημένες της και την τρώει αρκετά συχνά! Να τονίσουμε ότι το ρόδι και το αβοκάντο θεωρούνται superfoods! Δείτε την φωτογραφία με την σαλάτα:

Ολυμπία Χοψονίδο δίαιτα τι τρώει

Ο Σπανούλης βέβαια συνεχίζει να τρώει τα πάντα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνει τα παιδιά του και πάει για παγωτό...

Ολυμπία Χοψονίδου: Τρομακτικό το νούμερο από τα κιλά που πήρε στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη! Μαντέψτε...

Μαντέψτε το νούμερο από τα κιλά που πήρε και στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου! Είναι τρομακτικό!

Έξι παιδιά, 6 γέννες, 155 κιλά σύνολο και... είναι κουκλάρα και κορμάρα!

Παρ' ότι μοντέλο με εντυπωσιακές αναλογίες, δεν στερείται στις εγκυμοσύνες της! Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα καταφέρνει και χάνει τα κιλά, και δεν μιλάμε για ευκαταφρόνητο αριθμό, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, φτάνουν τα 155 στο σύνολο: 40 κιλά στο πρώτο παιδί, 30 στο δεύτερο, 25 στο τρίτο, 23 στο τέταρτο και 20 στο πέμπτο! Μέχρι στιγμής, πάντως, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάρει 17 κιλά, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει ξανά με καισαρική.

Πρόσφατα, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός πέτυχε όλη την οικογένεια σε μαγαζί και... γέμιζαν ολόκληρο τραπέζι μόνοι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!