Αποτοξίνωση express: Το πιάτο που πρέπει να αποφύγεις για 7 ημέρες

Θα πέσεις 1,5 νούμερο κάτω σε μόλις μια εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποτοξίνωση express: Το πιάτο που πρέπει να αποφύγεις για 7 ημέρες

Κι όμως μπορείς να δεις τον εαυτό σου πιο αδύνατο μέσα σε μόνο 7 ημέρες με αυτό το πλάνο express αποτοξίνωσης αρκεί να σταματήσεις να τρως ένα και μοναδικό πιάτο!

Νιώθεις υποτονικός και χωρίς ενέργεια; Είσαι πρησμένος κι έχεις ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και την πλάτη; Έχεις προβλήματα με την χώνεψη; Μάλλον ο οργανισμός σου ζητάει επανεκκίνηση. Δες λοιπόν πώς θα κάνεις full αποτοξίνωση σε μόλις μια εβδομάδα!

Γνωρίζεις ότι ο οργανισμός σου χρειάζεται να καθαρίζει από τις τοξίνες κάθε λίγους μήνες ώστε να κάνει μια νέα αρχή με περισσότερη ενέργεια; Σου δίνουμε 3 απλές αλλά αποτελεσματικές προτάσεις για να ξεκινήσεις σήμερα.

Το πρόγραμμα για full αποτοξίνωση σε μια εβδομάδα

Χαλάρωσε τις προπονήσεις σου

Ρίξε τον ρυθμό στην άσκηση που κάνεις για 7 ημέρες. Με αυτό τον τρόπο παραμένει το σώμα σου ενεργό χωρίς να έχει τη μάξιμουμ απόδοση. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι μια ήπια cardio άσκηση όπως το περπάτημα μαζί με yoga. Προετοίμασε τον οργανισμό σου για τρεις ημέρες κάνοντας 30-60 λεπτά την ήπια άσκηση που θα επιλέξεις και αμέσως μετά ξεκίνα το συνδυασμό της με yoga.

Αναρωτιέσαι ποιο το όφελος από αυτή την αλλαγή; Θα διώξεις τις τοξίνες, θα δώσεις στον οργανισμό σου την ευκαιρία να ανανεωθεί και όταν επιστρέψεις στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων θα έχεις μεγαλύτερη ευεξία και αντοχή.

Σταμάτα να τρως για 7 ημέρες το... συνεχίστε στο thebody.gr για να δείτε αναλυτικά το express πλάνο αποτοξίνωσης