Σφίξτε το δέρμα σας με αυτή την σπιτική πάστα από μαγειρική σόδα - Η διαφορά θα φανεί σε λίγες εβδομάδες

Έχει εγγυημένα αποτελέσματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σφίξτε το δέρμα σας με αυτή την σπιτική πάστα από μαγειρική σόδα - Η διαφορά θα φανεί σε λίγες εβδομάδες

Αγχώνεστε γιατί το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει και δεν αισθάνεσαι σφιχτό το δέρμα σας; Σας έχουμε την λύση και θα φανούν τα αποτελέσματα σε λίγες μόλις εβδομάδες! Φτιάξτε αυτή την σπιτική πάστα με μαγειρική σόδα και θα μας θυμηθείτε...

Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας και να το σφίξετε για μια πιο νεανική εμφάνιση, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τις επώδυνες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και να σφίξετε το χαλαρό δέρμα, καθώς και να εξαλείψετε τις ρυτίδες με αυτές τις αποτελεσματικές συμβουλές και σπιτικά γιατροσόφια.

Μια από αυτές είναι και η μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια αλκαλική ουσία που μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο, να μαλακώσει την επιδερμίδα σας, καθώς και να βοηθήσει σφίξετε τους πόρους. Πάστα από μαγειρική σόδα (νερό και σόδα) χρησιμοποιείται ως απολέπιση και σύσφιξη.

Σφίξτε το δέρμα σας με μαγειρική σόδα

Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας με νερό και κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου σας για ένα λεπτό. Πριν από την εφαρμογή της πάστας σε ολόκληρο το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζετε αλλεργικές αντιδράσεις, εφαρμόζοντας πρώτα σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας.

Επίσης, αν έχετε πρόβλημα και με το δέρμα του προσώπου σας δοκιμάστε αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό!

Αν τρως πολλά λίπη πιες μαγειρική σόδα με μηλόξυδο - Η μυστική συνταγή για να μην παίρνεις θερμίδες

Θες να τρως άφοβα λίπη και να μην παίρνεις θερμίδες; Σου βρήκαμε την... μυστική συνταγή που πρέπει να ακολουθήσεις! Φτιάξε το παρακάτω ρόφημα με μαγειρική σόδα και μηλόξυδο και θα δεις απευθείας διαφορά!

Το μείγμα μαγειρικής σόδας και μηλόξυδου βοηθάει στη ρύθμιση του pH του σώματος όταν η διατροφή σας είναι υπερβολικά όξινη και γεμάτη λίπη.

Η κατανάλωση αυτών των συστατικών βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης και μειώνει τις εναποθέσεις λίπους στις προβληματικές περιοχές, όπως στην κοιλιά.

Αυτό είναι το αδυνατιστικό ρόφημα με μηλόξυδο και μαγειρική σόδα

αδυνατιστικό ρόφημα με μαγειρική σόδα και μηλόξυδο

Υλικά

  • 1 κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα (3 γραμμάρια)
  • 1/4 του φλιτζανιού μηλόξυδο (62 ml)
  • 2 φλιτζάνια νερό (500 ml)

Οδηγίες

  • Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα βάζο και αναμείξτε τα καλά με ένα ξύλινο κουτάλι.
  • Τρόπος χρήσης
  • Πίνετε καθημερινά το μείγμα τριάντα λεπτά πριν το πρωινό σας γεύμα.
  • Σκεφτήκατε ποτέ να συμπεριλάβετε τη μαγειρική σόδα στη διατροφή σας; Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδιότητές της.