Βάλε στοπ στην πείνα σου με αυτό το σπιτικό ρόφημα: Γιαούρτι, μπανάνα και σοκολάτα υγείας

Και θα νομίζεις ότι τρως γλυκό και θα χάσεις κιλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε στοπ στην πείνα σου με αυτό το σπιτικό ρόφημα: Γιαούρτι, μπανάνα και σοκολάτα υγείας

Για τους λάτρεις του φυστικοβούτυρου και της σοκολάτας η παρακάτω συνταγή φαντάζει ιδανική. Το σπιτικό αυτό ρόφημα με μπανάνα και γιαούρτι αποτελεί ένα πλήρες πρωινό, με μπόλικες πρωτεΐνες και γεύση! Επίσης, η προσθήκη της σοκολάτας υγείας σου εγγυάται την παροχή πρόσθετων σημαντικών μεταλλικών στοιχείων προς τον οργανισμό σου.

Θα ξεγελάσεις την όρεξή σου για γλυκό και θα μειώσεις αισθητά τον αριθμό στην ζυγαριά!

Συστατικά

  • 10 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
  • 1 μπανάνα
  • 1/2 κούπα παγάκια
  • 1 κούπα γάλα με χαμηλά λιπαρά ή χωρίς λιπαρά (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι μαζί με 50ml νερό)

Διαδικασία παρασκευής

Για να φτιάξεις το σπιτικό ρόφημα με φυστικοβούτυρο, απλά τοποθέτησε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και άλεσέ τα μέχρις ότου το μείγμα γίνει ομογενές.

Θρεπτική αξία

245 θερμίδες, 9 γρ. λιπαρά, 2 γρ. κορεσμένα λιπαρά, 3 mg χοληστερόλη, 17 (27) γρ. πρωτεΐνη (σε περίπτωση χρήσης γιαουρτιού), 38 γρ. υδατάνθρακες, 3 γρ. φυτικές ίνες, 131 mg νάτριο, 164 mg ασβέστιο.

Επίπεδη κοιλιά σε λίγες ημέρες με πικραλίδα και λεμόνι - Το σπιτικό ρόφημα με τα συγκλονιστικά αποτελέσματα

Μαγικό σπιτικό ρόφημα για την κατακράτηση - Ανακάτεψε μπανάνα, πορτοκάλι και γάλα και θα δεις τεράστια διαφορά

Σπιτικά ροφήματα με μπανάνα

Αυτό το σούπερ σπιτικό ρόφημα κατά της κατακράτησης θα σε σώσει το καλοκαίρι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις μπανάνα, πορτοκάλι και γάλα και... άσε να κάνει τα μαγικά του! Θα φανεί η διαφορά στις πρώτες κιόλας ημέρες.

μπανάνα είναι μια τροφή που προέρχεται από την τροπική Ασία. Βασικά χαρακτηριστικά της είναι η κίτρινη φλούδα και η αμυλούχα, σακχαρώδη σάρκα της.

Επειδή έχει ελαφρώς υψηλότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες από άλλα φρούτα, για χρόνια έφερε την κακή φήμη ότι προκαλεί απόκτηση βάρους.

Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στερούνταν την εξαίσια γεύση της απλά και μόνο επειδή πίστευαν (εσφαλμένα) ότι δεν ήταν καλή για τη διατροφή τους.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου αυτός ο μύθος καταρρίφθηκε και οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν από μόνοι τους ότι τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα υπερβαίνουν κατά πολύ τυχόν κινδύνους.

Σπιτικό ρόφημα μπανάνας με πορτοκάλι για την κατακράτηση

Ο συνδυασμός της μπανάνας με το πορτοκάλι σε αυτό το φυσικό ρόφημα βοηθά στο να αποκτήσετε μια επιπλέον δόση αντιοξειδωτικών για να προστατεύσετε το σώμα σας από την αρνητική δράση των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα βοηθά στην προώθηση της εξάλειψης τοξινών.

Η υψηλή του περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια αυξάνει τη σωματική και πνευματική σας απόδοση ελέγχοντας την ακόρεστη επιθυμία για φαγητό ενώ σας βοηθά να αδυνατίσετε.

Υλικά

  • 1 κούπα φυτικό γάλα (250 ml)
  • 1 κούπα στιγμιαία βρώμη (250 ml)
  • 1 κούπα χυμό πορτοκάλι (250 ml)
  • 1 μπανάνα

Πώς θα το φτιάξετε;

  • Κόβετε τη μπανάνα, στύβετε το πορτοκάλι και λιώνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ για μερικά λεπτά.
  • Μόλις αποκτήσετε ένα ομοιογενές ρόφημα, το πίνετε χωρίς να το στραγγίσετε.
  • Το επαναλαμβάνετε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.