Θα γίνεις... μοντέλο με αυτό το σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πράσινο μήλο και κανέλα

Φανταστικό κόλπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα γίνεις... μοντέλο με αυτό το σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πράσινο μήλο και κανέλα

Είναι σίγουρο πως αν δοκιμάσεις αυτό το θαυματουργό σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα, με βασικά συστατικά το πράσινο μήλο και την κανέλα, θα μπορέσεις να γίνεις... μοντέλο μέσα σε λίγες μόνο μέρες και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου με το αποτέλεσμα!

Ένα φυσικό αδυνατιστικό με μήλο και κανέλα που είναι πάρα πολύ γευστικό και σίγουρα θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου. Δοκίμασε αυτό το ρόφημα για μια εβδομάδα και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι τα περιττά κιλά θα εξαφανιστούν μαγικά.

Το καλό με αυτό το ρόφημα δεν είναι ότι απλά σε βοηθάει να χάνεις κιλά αλλά σου δίνει και πάρα πολύ ενέργεια. Για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να πίνεις 3 ποτήρια την ημέρα. Μην βιαστείς μόλις το φτιάξεις να το πιεις.

Άφησε το για ένα βράδυ στο ψυγείο και νομίζω ότι θα σου αρέσει τόσο πολύ που κάθε πρωί αντί για καφέ θα πίνεις αυτό το συγκλονιστικό, μαγικό ρόφημα, ενώ θαυματουργό είναι και το νερό με λεμόνι και κανέλα.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πράσινο μήλο και κανέλα

  • 1 μεγάλη κανάτα γεμισμένη με παγωμένο νερό και παγάκια
  • 1 πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 ξυλάκι κανέλας

Πώς θα το φτιάξεις

  • Πρόσθεσε όλα τα υλικά μέσα στην κανάτα με το νερό και ανακάτεψε. Πρόσθεσε το ρόφημα στο ψυγείο για ένα βράδυ.

αδυνατιστικό ρόφημα με κανέλα

Θαυματουργό σπιτικό ρόφημα με λουΐζα και τσουκνίδα- Θα πέσεις 3 κιλά κάτω

Θέλεις να χάσεις γρήγορα κιλά αλλά βαριέσαι να ακολουθήσεις τις κλασικές δίαιτες; Το YouWeekly.gr σου βρήκε και πάλι τη λύση. Αυτό το σπιτικό ρόφημα με λουΐζα και τσουκνίδα που σου προτείνουμε, είναι απλά θαυματουργό, και είναι σίγουρο ότι με το που το δοκιμάσεις, θα πέσεις 3 κιλά κάτω στη ζυγαριά με μεγάλη ευκολία.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες μας θέλουμε να κάνουμε κάτι άμεσο προκειμένου να βγούμε στις παραλίες τον Δεκαπενταύγουστο, όσο πιο σικάτες γίνεται. Επειδή όμως οι περισσότερες δίαιτες είναι χρονοβόρες και κουραστικές, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε αυτό το ρόφημα.

Βέβαια, αν δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, καλό θα ήταν να συνδυάσεις το συγκεκριμένο ρόφημα με μία ισορροπημένη διατροφή και άσκηση προκειμένου να είσαι υγιής και γυμνασμένη.

Αν πάλι το πρόβλημά σου είναι το φούσκωμα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, αυτό το σπιτικό ρόφημα με μαγειρική σόδα.

Έτσι θα φτιάξετε το σπιτικό ρόφημα με λουΐζα και τσουκνίδα

Σε ίσες ποσότητες κάντε ένα μείγμα από:

  • Λουΐζα
  • Μέντα
  • Πράσινο τσάι
  • Σημύδα
  • Τσουκνίδα

Μόλις αγοράσετε τα βότανα, περάστε τα λίγο από το μπλέντερ και αποθηκεύστε τα όλα μαζί (μείγμα) σε ένα αεροστεγές δοχείο.

Τρόπος παρασκευής:

Σε μία κατσαρόλα ή μπρίκι προσθέστε νερό και περιμένετε μέχρι να βράσει. Μόλις βράσει, απομακρύνετε από τη φωτιά, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα βοτάνων (για κάθε 1 ένα φλιτζάνι νερό), περιμένετε 10’ και στραγγίζετε καλά.

Δοσολογία: 3 φλιτζάνια/ ημέρα ή Σε 1 λίτρο νερό ρίχνετε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μείγμα, το μουλιάζετε για 10’ σε καυτό νερό και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σαν νερό. Μπορείτε να βάλετε παγάκια και στικ κανέλας και να το απολαύσετε ευχάριστα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο αφέψημα ενυδατώνει την επιδερμίδα, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και της περίσσειας ποσότητας υγρών, μειώνει την κυτταρίτιδα, αυξάνει τις καύσεις και συμβάλλει στο αδυνάτισμα.

ρόφημα με τσουκνίδα για αδυνάτισμα