Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόλαυση χωρίς ενοχές με στέβια!

Θα το λατρέψεις

Απόλαυση χωρίς ενοχές με στέβια!
DIET NEWS 15.09.2020 07:12
Από Youweekly Team

Η ανάγκη για να χάσεις τα κιλά των διακοπών και να είσαι σούπερ fit με την επιστροφή στην καθημερινότητά σου τώρα είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη. Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή με λίγες θερμίδες με σύμμαχο το γλυκαντικό από στέβια που θα βρεις στη σειρά Slim Line Green από την εταιρία Ζωγράφος. Το συγκεκριμένο γλυκαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική αντικαθιστώντας τη ζάχαρη, ενώ ακόμη ενδείκνυται και για άτομα που πάσχουν από διαβήτη.

Η ολοκληρωμένη σειρά

Στη Slim Line Green θα βρεις ένα βάζο 90 γραμμαρίων και ένα dispenser των 100 τεμαχίων, το Slim Line Green Crystal σε κρυσταλλική μορφή και το Slim Line Green Drops σε υγρή μορφή (σταγόνες). Σημείωσε ότι ένα κουταλάκι Slim Line Green έχει λιγότερο από 2 θερμίδες και γλυκαίνει όσο ένα κουταλάκι ζάχαρη, που έχει 20 θερμίδες, ενώ η κρυσταλλική του μορφή διαλύεται εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο το 1/5 της ποσότητας και έτσι μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε όλες τις συνταγές. Τέλος, το Slim Line Green Drops, που περιέχει γλυκοζίτες που προέρχονται από το φυτό στέβια και σουκραλόζη διαλύεται εύκολα στα κρύα ροφήματα, ενώ μόλις πέντε σταγόνες έχουν 0 θερμίδες και γλυκαίνουν όσο 1 κουταλάκι ζάχαρη. Ακόμη είναι ιδανικό και για ψήσιμο.

Slim Line Green Crystal

Για περισσότερα μπες στο zografosdiet.gr όπου θα βρεις, μεταξύ άλλων, και μια μεγάλη ποικιλία από συνταγές με γλυκαντικό από στέβια για να δοκιμάσεις!

Slim Line Green vazo&dispenser

Share