Θα νιώθεις χορτασμένη με μια μπουκιά - Σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι, μπανάνα και....

Είναι καλύτερο κι από γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα νιώθεις χορτασμένη με μια μπουκιά - Σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι, μπανάνα και....

Για τους λάτρεις του φυστικοβούτυρου και της σοκολάτας η παρακάτω συνταγή φαντάζει ιδανική. Το σπιτικό αυτό ρόφημα με μπανάνα και γιαούρτι αποτελεί ένα πλήρες πρωινό, με μπόλικες πρωτεΐνες και γεύση! Επίσης, η προσθήκη της σοκολάτας υγείας σου εγγυάται την παροχή πρόσθετων σημαντικών μεταλλικών στοιχείων προς τον οργανισμό σου.

Θα ξεγελάσεις την όρεξή σου για γλυκό και θα μειώσεις αισθητά τον αριθμό στην ζυγαριά, ειδικά αν πίνεις και αυτό το ρόφημα με κανέλα και καρότο.

Σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι, μπανάνα και σοκολάτα υγείας για απώλεια βάρους

Συστατικά

  • 10 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
  • 1 μπανάνα
  • 1/2 κούπα παγάκια
  • 1 κούπα γάλα με χαμηλά λιπαρά ή χωρίς λιπαρά (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι μαζί με 50ml νερό)

Διαδικασία παρασκευής

Για να φτιάξεις το σπιτικό ρόφημα με φυστικοβούτυρο, απλά τοποθέτησε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και άλεσέ τα μέχρις ότου το μείγμα γίνει ομογενές.

Θρεπτική αξία

245 θερμίδες, 9 γρ. λιπαρά, 2 γρ. κορεσμένα λιπαρά, 3 mg χοληστερόλη, 17 (27) γρ. πρωτεΐνη (σε περίπτωση χρήσης γιαουρτιού), 38 γρ. υδατάνθρακες, 3 γρ. φυτικές ίνες, 131 mg νάτριο, 164 mg ασβέστιο.

Σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι, μπανάνα και σοκολάτα υγείας για απώλεια βάρους

Το ρόφημα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ