Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν με αυτό το ρόφημα - Έχει λεμόνι, μέντα και...

Είναι κατάλληλο για απώλεια βάρους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν με αυτό το ρόφημα - Έχει λεμόνι, μέντα και...

Πλησιάζει το καλοκαίρι και σκέφτεσαι ότι έχεις λίγο χρόνο για χάσεις τα περιττά κιλά που πιθανόν έχεις; Εμείς σου έχουμε την λύση μιας και βρήκαμε ένα φοβερό σπιτικό ρόφημα, ιδανικό για απώλεια βάρους, με αγγούρι, λεμόνι και μέντα, ενώ θαυματουργό είναι κι αυτό το ρόφημα με αγκινάρα.

Θα μείνεις μισή με αυτό το σπιτικό ρόφημα

Το αγγούρι είναι ένα από τα πιο ενυδατικά λαχανικά αφού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Πολλά προγράμματα αποτοξίνωσης τα περιλαμβάνουν για αυτόν ακριβώς το λόγο. Η προσθήκη χυμού λεμονιού βοηθά στον καθαρισμό του πεπτικού συστήματος, λόγω του περιεχόμενου κιτρικού οξέος. Η μέντα προσδίδει μία αίσθηση φρεσκάδας και ταιριάζει τέλεια με το λεμόνι και το αγγούρι, ενώ παρέχει πρόσθετες θρεπτικές ουσίες.

Πρόκειται για ένα ρόφημα ευεργετικό στην πέψη, την ενυδάτωση που αποτοξινώνει τον οργανισμό και φυσικά βοηθάει τόσο στην απώλεια λίπους όσο και στο να δείχνει η επιδερμίδα σας πιο νεανική και λαμπερή.

Υλικά

  • ½ αγγούρι σε φέτες
  • 1 λεμόνι σε φέτες
  • 10-15 φύλλα μέντας

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπουκάλι με νερό (κατά προτίμηση γυάλινο) προσθέστε μία φέτα αγγουριού, μισό λεμόνι και λίγη μέντα. Αφήστε όλη νύχτα και απολαύστε το πρωί.
  • Προσθέστε παγάκια πριν το σερβίρισμα.
  • Για τόνωση και αδυνάτισμα

Θα μείνεις μισή με αυτό το σπιτικό ρόφημα 

Το ρόφημα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ