Θα σου αλλάξει μια και καλή τον μεταβολισμό - Σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους chia

Είναι θαυματουργό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα σου αλλάξει μια και καλή τον μεταβολισμό - Σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους chia

Σε περίπτωση που έχει μπλοκάρει ο μεταβολισμός σου και δεν θες να τον φτιάξεις με υγιεινό και εύκολο τρόπο, έχουμε την λύση και αυτή είναι ένα σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους chia, ενώ σας έχουμε ακόμα ένα ρόφημα με λεμόνι που κάνει θαύματα.

Οι σπόροι chia, προσφέρουν σταθερή θρεπτική αξία επειδή περιέχουν ωφέλιμες διαιτητικές ίνες και τα υγιεινά για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας των εντέρων.

Σύμφωνα με το άρθρο του Πανεπιστημίου Harvard σχετικά με τους σπόρους chia, στα οφέλη τους περιλαμβάνονται η μείωση της όρεξης και του βάρους, η μείωση των τριγλυκεριδίων και η βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη τύπου 2.

Σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους chia

Θα φτιάξεις αμέσως ο μεταβολισμός σου με αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους chia

Θα ετοιμάσετε αυτό το εύκολο ρόφημα με:

  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • 1 γεμάτο κουτάλι τσαγιού σπόρους chia *
  • Ανακατέψτε τα συστατικά, αφήστε το να μείνει για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι ιδιότητες των τροφών και πιείτε το.

Το ρόφημα αυτό, είναι επίσης μια πολύ υγιεινή πρόταση για το πρωί και μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο.

Το ρόφημα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ