Λίπος τέλος: "Ξεφούσκωσε" μέσα σε λίγες μέρες με αυτό το ρόφημα - Ανακάτεψε λεμόνι και..

Κάνει θαύματα και είναι ότι πρέπει για τώρα που καλοκαιριάζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λίπος τέλος:

Πολλά είναι τα σπιτικά ροφήματα τα οποία βοηθούν στην εξαφάνιση του λίπους και την απώλεια κιλών, για αυτό κι εμείς σας έχουμε ένα ιδανικό με λεμόνι και σκόρδο, που κάνει θαύματα, αλλά κι ένα ακόμα που βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Εδώ και αρκετά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται για τα θρεπτικά και υγιεινά οφέλη που διαθέτει. Βοηθά στην προώθηση της πέψης, καταπολεμά το φούσκωμα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις φλεγμονές του εντέρου. Επιπλέον, το σκόρδο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και των άχρηστων ουσιών από το σώμα, γεγονός που βοηθά όχι μόνο στο αδυνάτισμα αλλά προστατεύει και το σώμα από πολλές ασθένειες και νοσήματα.

Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και βοηθά στη μείωση των τοξινών· διαθέτει ιδιότητες που κάθε άνθρωπος με προβλήματα βάρους θα ήθελε να αξιοποιήσει. Συνδυάζοντας το σκόρδο με το λεμόνι αποκτάτε έναν από τους πιο ισχυρούς λιποδιαλύτες που υπάρχουν στη φύση.

Ρόφημα με λεμόνι & σκόρδο

Υλικά:

  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • 2 λεμόνια
  • 1 1/2 λίτρο νερό

Προετοιμασία

  • Σε ένα πυρίμαχο μπολ αρχίζετε να βράζετε το νερό. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ξεφλουδίζετε τις σκελίδες από το κεφάλι σκόρδου και προσθέτετε το νερό.
  • Πλένετε τα λεμόνια σας. Τα κόβετε στα τέσσερα και δεν αφαιρείτε τη φλούδα τους. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα λεμόνια και το σκόρδο.
  • Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
  • Στραγγίζετε το μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Αυτό το ρόφημα μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά.

 'Ξεφούσκωσε' μέσα σε λίγες μέρες με αυτό το ρόφημα

Το ρόφημα που επιλέγει η Φαίη Σκορδά

Γενικά διαθέτει ένα από τα πιο καυτά σώματα της ελληνικής showbiz! Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας η Φαίη Σκορδά φρόντισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με άφθονα φρούτα και λαχανικά (βασικές πηγές της βιταμίνης C), γαλακτοκομικά, λευκό κυρίως κρέας και ψάρια πλούσια σε βιταμίνη D (όπως σολομό, σαρδέλα και τόνο). Έτσι εκτός του ότι θωράκισε τον οργανισμό της, κατάφερε η ίδια να παραμείνει στα 55 με 57 κιλά.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει το Πρωινό.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο (δείτε εδώ τα απόλυτα μυστικά για να βγει λουκούμι), σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν πάρει τον δρόμο για το πλατό του Πρωινού ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό με χυμό μισού λεμονιού που κάνει θαύματα!