Για να ξεφουσκώσεις στην κοιλιά στο τσακ μπαμ - Σπιτικό ρόφημα με λεμόνι, μαϊντανό και...

Τέλος το πρήξιμο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για να ξεφουσκώσεις στην κοιλιά στο τσακ μπαμ - Σπιτικό ρόφημα με λεμόνι, μαϊντανό και...

Είναι συχνό φαινόμενο όταν τρώμε κάτι μετά να πρήζεται η κοιλιά μας και να... μην κουμπώνει το τζιν μας! Γι' αυτό λοιπόν σας έχουμε ένα τέλειο σπιτικό ρόφημα με τα 3 μόνο υλικά, ενώ αυτό εδώ το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για πόνους περιόδου.

Πώς θα φτιάξεις αυτό το σπιτικό ρόφημα για να ξεφουσκώσει η κοιλιά σου

Αυτά λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι: Μαϊντανός, μάραθο και λεμόνι! 3 υλικά που κάνουν κυριολεκτικά θαύματα!

Συγκεκριμένα, θα χρειαστείς: ¼ του φλιτζανιού φύλλα μαϊντανού, 1 κουταλιά του γλυκού σπόρους μάραθου, 1 φέτα λεμόνι χωρίς τα σπόρια, ¼ της κουταλιάς του γλυκού μέλι.

Πώς θα το φτιάξεις: Βάλε σε ένα μπολ τον μαϊντανό και το μάραθο. Πρόσθεσε τον χυμό του λεμονιού και περίπου 240 ml ζεστό νερό. Κάλυψε το μπολ για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια στράγγιξε το ρόφημα σε μια κούπα. Πρόσθεσε το μέλι και απόλαυσε το ρόφημά σου σε θερμοκρασία δωματίου ή και κρύο.

Γιατί σε βοηθά: Τα συστατικά του μαϊντανού εξουδετερώνουν βλαβερά βακτήρια, το μάραθο ανακουφίζει από τις κράμπες στην κοιλιά, ενώ το λεμόνι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Πώς θα φτιάξεις αυτό το σπιτικό ρόφημα για να ξεφουσκώσει η κοιλιά σου

Το ρόφημα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου

Όταν κάνεις διατροφή και γυμναστική, καλό είναι να πίνεις και ροφήματα, που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σε βοηθήσουν στην καύση λίπους και στην απώλεια βάρους. Εμείς σας προτείνουμε ένα συγκεκριμένο με αρκετά λαχανικά και φρούτα που είναι εξαιρετικά θρεπτικό και νόστιμο, ενώ κι αυτό εδώ το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για να το πιείτε μετά την γυμναστική.

Ένα από τα υλικά μάλιστα είναι η μελιτζάνα, η οποία είναι μια εξαιρετική τροφή που θα βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, χαμηλή σε θερμίδες και περιέχει υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

Υλικά

Βάλτε σε ένα μπλέντερ:

  • 3-4 φέτες αγγούρι
  • ½ φέτα ανανά
  • 1 μέτρια φέτα μελιτζάνα
  • 1 μέτριο ραπανάκι
  • 1 βλαστό σέλινο

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το smoothie και πιείτε το μισή ή μία ώρα πριν από το πρωινό σας.

Αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα